Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altıeylül’de Anne Dostu Kabinler

Altıeylül Belediyesi, annelerin günlük yaşamını kolaylaştıracak bebek bakım ve emzirme kabinlerini hizmete açtı. Modern donanımlarla kurulan kabinler, güvenli ve hijyenik kullanım imkânı sunuyor.

Altıeylül Belediyesi, annelerin günlük yaşamını kolaylaştıracak bebek bakım ve emzirme

Altıeylül Belediyesi, anneler ve bebeklere yönelik önemli bir sosyal projeyi hayata geçirdi. Çardaklı ve Atatürk Şehir Hastanesi mevkiinde kurulan iki adet Bebek Bakım ve Emzirme Kabini düzenlenen törenle hizmete açıldı. Annelere güvenli, hijyenik ve konforlu bir alan sunmayı amaçlayan kabinler; engelli şarj istasyonu ve ATM hizmetlerini de bünyesinde barındırıyor.

Anneler İçin Güvenli ve Teknolojik Alan

Haftanın 7 günü 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet verecek olan kabinler, son teknoloji yapay zeka asistanlarıyla destekleniyor. Uygulama kapsamında anneler, Altıeylül Çözüm Merkezi’nin 444 06 09 numaralı hattını arayarak anında şifre alabilecek ve kabinlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bu hizmet sayesinde anneler, dışarıda vakit geçirirken bebeklerinin bakım ihtiyaçlarını güvenli, rahat ve steril bir ortamda karşılayabilecek.

Şehirli: “İnsana Dokunan Hizmet Üretiyoruz”

Hakan Şehirli, açılışta yaptığı konuşmada belediyeciliğin yalnızca fiziki yatırımlardan ibaret olmadığını vurgulayarak, “Bizim anlayışımızda belediyecilik; insanın hayatına dokunmak, annelerimizin yükünü hafifletmek ve çocuklarımızın geleceğine katkı sunmaktır. Güçlü bir toplumun temeli mutlu ailelerden geçer. Annelerimizin kendilerini daha güvende ve değerli hissetmesini istiyoruz” dedi.

Açılış programına Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Selma Durak, Birlik Koordinatörü Bekir Güley, yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından kabinler vatandaşların kullanımına açılırken, projenin özellikle annelerin günlük yaşamını kolaylaştırması hedefleniyor.

#Balıkesir #Altıeylül #SosyalBelediyecilik #Gündem