© Balıkesir Aktüel 2020

EDREMİT’TE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU

Balıkesir Polisi son yılların en önemli operasyonlarından birine imza attı. Edremit İlçesi İbrahimce Mahallesinde önlemler alınarak yapılan operasyonda evlerde kapılar kırıldı. Polis ekipleri 25 şahsın ikamet ve işyerlerinde arama gerçekleştirdi. Geniş Çaplı Organize suç operasyonunda çok sayıda silah, tabanca, tüfek, uyuşturucu hap, bonzai, uyuşturucu imal malzemeleri , fişekler ve sentetik bazlı uyuşturucular ele geçirildi.

Balıkesir Polisi son yılların en önemli operasyonlarından birine imza attı. Edremit Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Edremit İlçe Emniyet müdürlüğünün ortak çalışması ile  geniş çaplı operasyon yapıldı.

Edremit İlçesi İbrahimce Mahallesinde önlemler alınarak yapılan operasyonda evlerde kapılar kırıldı. Polis ekipleri 25 şahsın ikamet ve işyerlerinde arama gerçekleştirdi. Geniş Çaplı Organize suç operasyonunda çok sayıda silah, tabanca, tüfek, uyuşturucu hap, bonzai, uyuşturucu imal malzemeleri , fişekler ve sentetik bazlı uyuşturucular ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER