© Balıkesir Aktüel 2020

Sarımsaklı’da Trophy Festivali

Uluslararası Kültür ve Halk Oyunları Günleri, 21. Sarımsaklı Trophy Festivali düzenlendi. 5 ülkeden 26 farklı ekip, bu akşam Sarımsaklı’da birbirinden güzel yöresel halk oyunlarını sergilediler ve izleyenlere unutulmaz bir dans ve müzik şöleni yaşattılar.

Balıkesir’de geleneksel hale gelen 21. Sarımsaklı Trophy Festivali için Ayvalığa gelen, 5 farklı ülkeden gelen 26 dans topluluğunun dansçılar Sarımsaklı’da birbirinden güzel yöresel halk oyunlarını sergilediler.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin: 5 ülkeden 26 farklı ekip, bu akşam Sarımsaklı’da birbirinden güzel yöresel halk oyunlarını sergilediler ve izleyenlere unutulmaz bir dans ve müzik şöleni yaşattılar. Kendilerine nazik ziyaretleri ve müthiş folklör gösterileri için teşekkür ederiz. Hepsine kentimize hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

İki gün boyunca birbirinden güzel yöresel halk oyunlarını vatandaşlara sunduktan sonra Trophy Festivali bitiminde ülkelerden gelen misafirler ülkelerinden getirdikleri yöresel hediyelerini Başkan Ergin’e takdim ettiler.

Haber: Nehir MEMİŞ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER