Facebook Reklamı
İnstagram

Altıeylül Belediyesi Gençlerden Desteğini Esirgemiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altıeylül Belediyesi Gençlerden Desteğini Esirgemiyor
Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün öğrenciler için düzenlemiş olduğu sınav öncesi motivasyon, sınav stresi, kaygılarını giderme konusunda eğitim verdi.

Balıkesir Üniversitesi Psikoloji Bölümünün öğrencisi olan psikologlar, Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Plevne Mahallesi'nde bulunan İsmail Akçay Parkı ve Millet Kıraathanesi'nde bir araya geldi. Hafta 1 gün toplanarak öğrenciler için sınav kaygıları konusunda bilgi veren Üniversitede öğrenim gören psikoloji bölümü öğrencileri;  sınav öncesi kendilerinin yapmış olduğu sınav taktiklerini ve sınava girmeden önce nasıl bir psikolojiye sahip olmaları gerektikleri konusunda taktikler verdiler. İlk toplantıda Üniversite sınavına hazırlanacak olan öğrencilerle bir araya gelen psikologlar; sınav kaygısı, sınav motivasyonu, sınava hazırlanma ve sınav stresi konularında bilgiler verdi.

MOTİVASYON EŞİTTİR ALTIEYLÜL BELEDİYESİ
Balıkesir Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencileri ikinci toplantıda da yüz yüze üniversite sınavına hazırlanacak olan öğrencilerle görüşme sağladı. Bire bir öğrencilerle bir araya gelen psikologlar soru cevap şeklinde öğrencilerin durumlarını anlamak ve çözüme kavuşturmak için çalışma gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLER SINAV KAYGILARINI ALTIEYLÜL’DE ATIYOR
Altıeylül Belediyesi İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen eğitimde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, "Öncelikle Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'ya, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü ekibine ve Balıkesir Üniversitesi Psikoloji Bölümü Psikologlarına teşekkür ederiz. Bizleri bu gibi faaliyetlerle bir araya getirip önümüzdeki yılın Haziran ayında gerçekleşecek olan Üniversite sınavına programlı, donanımlı ve motivasyonu yüksek bir şekilde hazırlanıyoruz. Sınav öncesi almış olduğumuz derslerin yanı sıra bu gibi psikolojik desteklerle sınav motivasyonu, sınava hazırlanma ve en önemlisi sınav stresin konularında bizleri bilgilendirdiler. Herkese bizlere destek vererek zaman ayıran herkese tekrardan teşekkür ederiz “dedi.

 

Üniversite sınav takvimi; 2024 YKS 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak. 2024'te yapılacak Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarının tarihleri ise şöyle TYT 8 Haziran'da, AYT VE YDT ise 9 Haziran'da yapılacak.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mesut Ergin Altyapı Sorunlarını BASKİ’ye TaşıdıÖnceki Haber

Mesut Ergin Altyapı Sorunlarını BASKİ’ye...

Balıkesir’in Servis Araçlarına Sıkı DenetimSonraki Haber

Balıkesir’in Servis Araçlarına Sıkı Dene...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar