Reklamı Geç
Balıkesir 23 Nisan
Facebook Reklamı
İnstagram

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ PROJELERİ BASINA TANITTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALTIEYLÜL BELEDİYESİ PROJELERİ BASINA TANITTI
Altıeylül Belediyesi yaptığı projeleri basına tanıttı. Basın ile Sabri Uğur Millet Bahçesinde kahvaltılı toplantıda buluşan Başkan Hasan Avcı daha sonra diğer projeleri için basına yönelik bir mini gezi düzenledi. Başkan Hasan Avcı Yapılan ve yapılması muhtemel yada devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Yapılan ve yapılması muhtemel yada devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Hasan Avcı “ Sosyal Belediyecilik alanında yaptığımız hizmetler ile Altıeylül’de oturan her aileye dokunmak istiyoruz. Yapılan projeleri bir yerde toplamak yerine tüm ilçemize yaymak istedik. Vatandaşlarımızın projelere olan ilgisi bizleri daha da şevklendiriyor.”dedi.

Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi Kahvaltı sonrası Altıeylül belediye başkanı Hasan Avcı sırasıyla Gazetecilere ilk olarak Sultan Alparslan Kültür evi içindeki Kütüphane, kafeterya ve portatif havuz bölümlerini gezdirdi. Daha sonra Sultan Alparslan Kültür Evinin gezilmesi ile devam eden tanıtım turunda Sultan Abdülhamithan Gelişim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Başkan Hasan Avcı özellikle tiyatro salonları, sinema salonları gibi kültürel etkinliklere ağırlık verileceğini belirttiği gezide gazetecilerin ilgisinden de memnun olduğunu kaydetti.

Bahçelievler Mahallesinde yapımı devam eden Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksindeki çalışmaları anlatan Başkan Hasan Avcı geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçen İsmail Akçay Parkında gazetecilere çay ikram ederek Millet parkı projesinin bölgenin çehresini tam anlamıyla olumlu yönde değiştirdiğini belirtti.Altıeylül belediye başkanı Hasan Avcı Önümüzdeki aylarda açılması planlanan Hasan Can kültür Merkezi içerisinde bitirilen Konferans salonunda gazetecilere bir faaliyet sunumu gerçekleştirdi.

Hasan Avcı burada yaptığı açıklamada kısaca “Bizler geçmişiyle gurur duyan, ecdadına sahip çıkan Altıeylül ailesi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te bizim değerimiz  Sultan Abdülhamid Han da bizim değerimiz. Osmanlıda Bizim Cumhuriyet’te bizim diyerek görev yapıyoruz. Amacımız Altıeylül’de Kültür kenti algısını oluşturmak”dedi. Avcı; Altıeylül’de 2020 ve 2021 yıllarında Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gazetecilerin yoğun katılım gösterdiği program Çay ikramı sonrası son buldu.

HABER SÜLEYMAN NAMLI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BALIKESİR MERKEZLİ ASKERİ FETÖ OPERASYONUÖnceki Haber

BALIKESİR MERKEZLİ ASKERİ FETÖ OPERASYON...

CUNDA AYVALIK ARASINDA KEYİFLİ YOLCULUKSonraki Haber

CUNDA AYVALIK ARASINDA KEYİFLİ YOLCULUK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar