Facebook Reklamı
İnstagram

ALTIEYLÜL KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALTIEYLÜL KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR
Altıeylül Belediyesi bu yıl Kitap fuarı etkinliği ile kitapseverleri buluşturacak. Birbirinden önemli yazarların ve yayınevlerinin katılacağı kitap fuarı Atatürk parkı Otoparkına kurulacak çadırlarda gerçekleşecek. Tarihçi İlber Ortaylı, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Şimşirligil gibi önemli isimlerin yer alacağı kitap Fuarı 1-10 Ekim tarihlerinde görülebilir.

Altıeylül belediyesi önemli bir kültür hizmetini gerçekleştiriyor. 1 Milyon kitap, Seçkin yayınevleri, Birbirinden değerli yazarlar, Her gün önemli bir yazar ile imza günleri, Konferanslar ve söyleşilerden oluşan Dev Kitap fuarı Balıkesir Atatürk parkı Otopark bölgesinde yapılacak.  Kitap Fuarına katılacak isimler arasında  Tarihçi, Yazar İlber Ortaylı, Kahraman Tazeoğlu, Saniye Bencik Kangal , Onur Konuğu Ahmet Şimşirligil, Alişan Kapaklıkaya, Miraç Çağrı Aktaş, Sıtkı Aslanhan, Sinan Yağmur, Beyza Alkoç, Gülnur Gündoğan, Emre Gül ve birçok yazar katılacak. Birçok yayın evinin 1 Milyon kitap ile katılması beklenen Kitap fuarı son olarak 2018 yılında düzenlenmişti. Balıkesir Atatürk parkından bulunan Otopark’ta kapalı çadırlarda yapılacak Kitap Fuarı ücretsiz olarak gezilebilecek ve 10 Ekime kadar açık kalacak.

Altıeylül belediye başkanı Hasan Avcı Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda “Altıeylül’ün şimdiye kadar ki en büyük kitap  fuarına davetlisiniz. Çocuk, genç ve yetişkinler için çok çeşitli kitapların yer alacağı fuarımıza tüm kitapseverleri bekliyoruz. 10 gün boyunca yaklaşık 1 Milyon kitapla Altıeylül'de Atatürk Otoparkında buluşuyoruz.Her gün bir ünlü yazarla imza günleri, her akşam bir ünlü yazarla konferans ve söyleşilerle birarada edebiyat ve sanat konuşmaya ne dersiniz?10 gün boyunca edebiyata,sanata,şiire doymak için kapalı spor salonu karşısı Atatürk Otoparkında sizleri bekliyoruz...

Haber: Süleyman Namlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşı dozu sayısında dünyada 7'nci sıradayızÖnceki Haber

Aşı dozu sayısında dünyada 7'nci sıraday...

Büyükşehir’den öğrencilere kolaylık Sonraki Haber

Büyükşehir’den öğrencilere kolaylık 

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar