Facebook Reklamı
İnstagram

AVM PROJESİYLE MEHMET KUŞÇU KÜÇÜKSAN’A ADAY

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AVM PROJESİYLE MEHMET KUŞÇU KÜÇÜKSAN’A ADAY
Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârları Odası’nda halen başkanlık yapan Mehmet Kuşçu düzenlediği basın toplantısı ile Küçüksan işletme Kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 17 Kata imarlı 80 bin metrekare alana AVM gibi projelerinin olduğunu belirten Kuşçu “Yeni Projeler ile geliyoruz” dedi.

Küçüksan Sanayi Camii önünde düzenlediği basın toplantısında Mehmet Kuşçu, Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.  Cuma namazının ardından düzenlediği basın toplantısıyla projelerini açıkladı. Mehmet  Kuşçu “ Sanayi Caddelerini esnafa göre yeniden düzenleyeceğiz. Önceki yönetimlerde verilen sanayi arsalarının, tekrardan sanayiye kazandırılması sağlayacağız.Milli Emlak’ın yerlerinin, KÜÇÜKSAN ortaklarına kazandırılmasa gayret göstereceğiz. Sağlık birimi, Eczane Toplu Banka merkezi, İtfaiye gibi öncelikli alanlarda çalışmalar yapılacak. Hurdalık ve çöplük görünümündeki bazı yerler yeniden düzenlenecek. Esnaflarımızdan tadilat sonrası dökülen molozdan ücret almayacağız “dedi

YENİ DÜKKANLAR YAPACAĞIZ

Küçüksan içerisinde kamyon garajı olarak kullanılan alanı esnaf ve ortaklara yaralı bir projeye dönüştüreceklerini belirten Kuşçu “ Tren yolunu boydan boya düzenleyip, esnafımıza fayda sağlayacak hale getireceğiz.Alt yapının yenilmesi ve temiz su şebekesi çalışması yapılması ve doğalgazın getirilmesi için çalışacağız. Acil bir diğer konumuzda kamera sistemleri ile güvenliğin arttırılması olacaktır. BOŞ alanlara, halı saha, gokart pisti yerine, KÜÇÜKSAN a ait olmak üzere YENİ DÜKKÂN lar yapılması ve esnafa kiraya verilmesini sağlayacağız. Güvenlik önceliğimiz olacak. “ Yeni projelerle geliyoruz. Sanayi sitemiz Türkiye’nin en büyük sanayi sitelerinden biri. Bu sanayi sitesini daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz" dedi.

17 KATLI BİNALAR VE AVM PROJESİ

Mehmet  Kuşçu, en önemli projelerinin Sanayi Üçüncü Kapısı’nda yer alan 17 kata imarlı 80 bin metrekare alana yerli AVM yapmayı düşündüklerini belirtirken “ Sitemiz içerisinde boş ve atıl olarak duran, 17 kata kadar imarlı olan çok kıymetli yerlerimizin, projelerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar yapmış bulunmaktayız. Bizler göreve geldiğimizde sanayimize, kooperatifimize çok yüksek değer katacak projelerimizi yapmak için aday olduk. Bizler için çok kıymetli olan güveniniz ve oylarınızla, inşallah göreve gelip, hep birlikte başarılı işler yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”diye konuştu.

 

HABER: SÜLEYMAN NAMLI

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir 30 bin ton asfalt döküyorÖnceki Haber

Büyükşehir 30 bin ton asfalt döküyor

Deutsche Bank Dolar Tahmini yükselttiSonraki Haber

Deutsche Bank Dolar Tahmini yükseltti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar