Facebook Reklamı
İnstagram

AYVALIK’TA DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AYVALIK’TA DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ
İlçe nüfusundaki artış nedeniyle Ayvalık Belediyesi kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandırdı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, birinci pandemi dönemini sıkı önlemler sayesinde ölümler yaşanmadan atlattıklarını hatırlattı. Başkan Ergin, “Ancak yaz dönemiyle birlikte kentimizin nüfusu tatil için gelenlerle birlikte dört yüz binlere ulaştı. Biz işimizi sıkı tutuyoruz. Kentin dört bir yanını karış karış dezenfeksiyon çalışmalarıyla, denetimlerle sağlıklı kılmaya çalışıyoruz” dedi.

Türkiye’nin gözde turizm beldelerinden Ayvalık’ın yaz sezonunda nüfusunun dört yüz binlere ulaşmasının ardından Ayvalık Belediyesi dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandırdı. Kışın yetmiş bin olan nüfusun yaz sezonuyla birlikte tırmanışa geçmesinin ardından kent genelinde dezenfeksiyon işlemlerini hızlandırdıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilaçlamanın sezon sonuna kadar aralıksız sürdürüleceğini söyledi.

Covid-19 salgınına karşı kent genelinde denetimlerin de devam ettiğini hatırlatan Başkan Ergin, “Ayvalık İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Balıkesir ve Ayvalık Belediyeleri zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Restoranlar, kafeteryalar ile düğün salonları çok sıkı bir şekilde denetliyoruz. Denetimler aralıksız sürdürülüyor, uyarılar yapılıyor. Hem Ayvalık’a tatil için gelenler hem de özellikle hizmet sektöründe çalışanlar takibimiz altında” dedi.

Kurban Bayramı’nın ardından kente tatil için gelenlerin hızlı bir artış gösterdiğine değinen Başkan Ergin, konukları sosyal mesafe kurallarına titizlikle uyum göstermeleri konusunda uyardı. Ergin, “Tatil süresince, otel, motel ve pansiyonlarda, çarşı pazar alışverişlerinde, sahillerde, plajlarda ve restoranlarda sosyal mesafeye uyalım, uymayanları uyaralım, maske kullanımına özen gösterelim. Özellikle ellerimizi sık sık yıkamayı ve dezenfektan kullanmayı unutmayalım. Öncelikle sağlığımızı kendimiz koruyalım” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR'DE 150 BİN ÇAĞRI CEVAPLANDIÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR'DE 150 BİN ÇAĞRI CEVAPLANDI

Edremit'te Askeri Jandarma aracı devrildiSonraki Haber

Edremit'te Askeri Jandarma aracı devrild...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar