Facebook Reklamı
İnstagram

BAKAN SELÇUK BALIKESİRLİ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAKAN SELÇUK BALIKESİRLİ MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında ilimizde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

“Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” kapsamında 13 Ekim 2020 Salı günü saat 16.00’da Millî Eğitim Bakanlığı youtube kanalı üzerinden ilimizde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Ziya Selçuk, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen buluşmada Balıkesir eğitim camiası ile hasret giderdi.Bakan Ziya Selçuk ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın açılış konuşmalarıyla başlayan buluşma, Kepsut 125. Yıl Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam etti.

Müzik dinletisi sonrasında öğretmenlerin; ilimizde yürüttükleri çalışmalar, hayata geçirdikleri bölgesel, ulusal ve uluslararası projeler ile öğretmenlerin okullarında gerçekleştirdiği özgün çalışmaların detaylarını ilgiyle dinleyen Bakan Ziya Selçuk, Balıkesirli meslektaşlarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirip öğretmenlere teşekkürlerini iletti.Öğretmenlerin eğitim-öğretimin kalitesini daha ileri seviyelere taşımak için dile getirdikleri ihtiyaçlarla da yakından ilgilenen Bakan Ziya Selçuk, ihtiyaçların giderilmesi hususunda Bakanlık olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziya Öğretmen ile buluşmada söz alan öğretmenler tarafından Balıkesir’e davet edilen Bakan Ziya Selçuk, uygun şartlar ve zaman diliminde Balıkesir’de öğretmenlerle bir araya gelmekten memnuniyet duyacağını ifade etti.

Buluşmanın kapanış bölümünde Bakan Ziya Selçuk; “Bütün arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Emeklerinizden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Lütfen, çocuklarınıza, ailelerinize selamlarımı söyleyin. Biz burada sizler için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz; sizin de gayretinizin farkındayım. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Daha sağlıklı daha güzel günlerde buluşmayı diliyorum. Çocukları size, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun!” dedi.      

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN AVCI STAJYER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTUÖnceki Haber

BAŞKAN AVCI STAJYER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

'MAVİ YILDIZ' BAÇEM'DE KORUNACAKSonraki Haber

'MAVİ YILDIZ' BAÇEM'DE KORUNACAK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar