Reklamı Geç
Balıkesir 23 Nisan
Facebook Reklamı
İnstagram

BALIKESİR AVLU 2 ETAP İLE BÜYÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BALIKESİR AVLU 2 ETAP İLE BÜYÜYOR
Balıkesir’de son dönemde cazibe merkezi haline gelen rekreasyon alanı Avlu 2. Etabın devreye girmesiyle tam anlamıyla kent yaşamının kalbinin attığı yer olacak. Avlu yapısı itibariyle hem AVM, Hem konser alanı, Hem Dinlenme ve gezinti merkezi olmasıyla Balıkesirlileri her mevsim kendisine çekiyor.

Balıkesir’de Avlu Projesinin ikinci etap çalışmalarında sona gelindi. Balıkesir’in en önemli alanlarından birisi olan Avlu’nun ikinci etabının hizmete girmesi için geri sayıma geçildi.

BALIKESİRLİLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Avlu’nun ikinci etabında yapımı tamamlanan 54 dükkan, birinci etaptan da 20 dükkân için 15 Eylül tarihine kadar talepleri toplamaya başladı. Bu kapsama Avlu’nun işletmecisi konumundaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan da fikir alarak hangi firmalara öncelik verilmesi konusunda sorular soruyor.Balıkesirlilerin Yaz aylarında akşamları buluşma mekanı haline gelen ve yeni yapısıyla tam bir Halk bahçesi havası veren Balıkesir Avlu Rekreasyon alanı dükkanların faaliyete girmesi ile birlikte Yaz-Kış yaşayan bir yapı haline dönecek. Klasik kapalı AVM mantığından uzaklaşarak tasarlanan ve son yıllarda Avrupa ve Amerika’da meşhur olan Açık Avm konseptine uygun olan yapı bu haliyle vatandaşları çok uzun saatler boyunca ağırlayacak.

BÖLGENİN YENİ CAZİBE MERKEZİ

Avlu’da yeni dönemde konser, aktivite, sanatsal içerikler, konser ve tiyatroların yanı sıra açık hava etkinliklerine de yer verilmesi bekleniyor.Toplamda 74 dükkanın kiralanarak hizmete alınmasıyla Avlu tam anlamıyla çalışmaya başlayacak. Avlu projesinin ikinci etabında doğal dokuya uygun bir mimari düzenlemesi yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ticari birimler, Konser alanları, Fuar merkezi, çim oturma alanları, kongre merkezi, çocuk köyü, göletler ve spor alanlarını barındıran Avlu bu haliyle bölgenin de cazibe merkezi haline gelecek. Toplam 74 dükkan için 15 Eylül tarihine kadar talepler toplayacak. Avlu bünyesinde 240 bin m2 toplam açık alan 20 bin m2 kullanılabilir ticari alan 74 ticari bina, 3 bin m2 kongre kültür merkezi*6 bin metrekare kapalı alanı, Çay Deresi ve Su Sporları, Spor ve yürüyüş parkuru, 1850 metre tartan pist, Açıkhava amfi konser alanı,Kolay ve engelsiz ulaşım ve daha birçok eğlence alanı yer alıyor

HABER: SÜLEYMAN NAMLI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EDREMİT KİTAP FUARI 100 BİN KİŞİYİ AĞIRLADIÖnceki Haber

EDREMİT KİTAP FUARI 100 BİN KİŞİYİ AĞIRL...

CUNDA ADASI YOLLARI TAŞ OLUYORSonraki Haber

CUNDA ADASI YOLLARI TAŞ OLUYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar