Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir sahilleri yaza hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir sahilleri yaza hazır
Kuzey Ege ve Güney Marmara'nın incisi Balıkesir, 46 mavi bayraklı plajı ile yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; modern duş, cankurtaran kulesi, soyunma kabini, tuvalet üniteleri ile yaşlı ve engelli vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için plajlara rampalar yerleştiriliyor.

Kuzey Ege ve Güney Marmara'nın incisi Balıkesir; 46 mavi bayraklı plajı, yenilenmiş otobüs terminalleri, düzenlenmiş sahil şeridi, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla ulaşımda atılmış büyük adımlarla yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Büyükşehir Belediyesi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ve yaz sezonunda her şeyin eksiksiz olması için sahillerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Bir yandan sahillere modern üniteler yerleştirip, bölge halkının ve tatilcilerin temel ihtiyaçlarını gideren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da modern sahiller için çalışmalarına devam ediyor.



Duş ve tuvalet üniteleri yenilendi
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından düzenli aralıklarla sahiller makinelerle temizlenip; taş, izmarit, cam gibi atıklardan arındırılıyor. Sahillerin standardını yükselten Büyükşehir Belediyesi; kendi imal ettiği modern duş, cankurtaran kuleleri, soyunma kabini, aydınlatma direkleri vetuvalet ünitelerinin montesiyle tatilcilerin taleplerini karşılıyor. Belediye ekipleri, Türkiye’de tatil denildiğinde akla ilk gelen şehirlerden olan Balıkesir’de turizmi canlı tutmak için her türlü çalışmayı sürdürüyor.



Balıkesir turistlerin ilk tercihlerinde
46 mavi bayraklı plajı ve eşsiz doğasıyla turistlerin gözdesi olan Balıkesir, bu çalışmalar doğrultusunda turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi, plajlarda; temizlik, rehabilitasyon ve dezenfekte çalışmalarını yıl boyunca sürdürerek 31 olan mavi bayrak sayısını bu yıl 46’ya çıkarmayı başardı.

Haber: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altıeylül Konfor İçin ÇalışıyorÖnceki Haber

Altıeylül Konfor İçin Çalışıyor

Ayvalık’ta 56 düzensiz göçmen kurtarıldıSonraki Haber

Ayvalık’ta 56 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar