Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir'de DEV Uyuşturucu operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir'de DEV Uyuşturucu operasyonu
Balıkesir Jandarma ekipleri Uyuşturucu Tacirlerine göz açtırmıyor. Balıkesir Polisini şehit eden uyuşturucu satıcılarına polis ve Jandarmanın cevabı çok sert oldu. Yapılan operasyonlar günden güne artarken son operasyonda tam 2,5 Milyon uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen Hapların piyasa değerinin milyarlarla ifade edildiği belirtildi.

Balıkesir Polisini şehit eden uyuşturucu satıcılarına polis ve jandarmanın cevabı çok sert oldu. Yapılan operasyonlar günden güne artarken son operasyonda tam 2,5 Milyon uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen Hapların piyasa değerinin milyarlarla ifade edildiği belirtildi.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir İl J.K.lığınca Örgüt Faaliyeti kapsamında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine yönelik 10 kasım tarihinde Balıkesir Karesi İlçesi ve İstanbul İlinde icra edilen operasyonda 273.762 adet uyuşturucu hap Gerica ayrıca 13 kasım tarihinde icra edilen ikinci operasyonda ise İstanbul İlinde tespit edilen bir araç ve üç depoda yapılan aramada 2.091.936 adet uyuşturucu hap Gerica ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar günden güne artış gösterirken yapılan son operasyonda zehir tacirlerine büyük darbe indirildi. Toplamda 2.5 milyon hap ele geçiren Balıkesir Jandarma ekipleri uyuşturucu hapları sergiledi. Sergilenen haplar kolili ve dökülmüş şekilde polis ekiplerince gösterildi. Yaklaşık bir kamyon uyuşturucu ele geçiren polis ekipleri tacirlere göz açtırmayacağını bir kez daha vurguladı. Yapılan operasyonda 10 şüpheli yakalandı. Yedi şüpheli tutuklanmış, üç şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmış, örgüt lideri ve yardımcısı olan iki şüphelinin aranmasına devam edilmektedir. Operasyonların kararlılıkla süreceği vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BALIKESİR ATATÜRK EVİ KARESİ’DE AÇILDIÖnceki Haber

BALIKESİR ATATÜRK EVİ KARESİ’DE AÇILDI

ATATÜRK KIYAFETLERİ BALIKESİR'DE SERGİLENDİSonraki Haber

ATATÜRK KIYAFETLERİ BALIKESİR'DE SERGİLE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar