Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir'de İlk Defa Beton Yol Çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir'de İlk Defa Beton Yol Çalışması
Beton yol çalışmaları Balıkesir Valiliği koordinesinde içişleri bakanlığı ödeneği ile yapılıyor. Balıkesir’de bir ilk olma özelliği taşıyan Beton yol ilçelerde yapılan hizmetlerle birlikte yaklaşık 100 km’ye ulaşıyor.

Balıkesir'de İçişleri Bakanlığı'nın aktardığı ödenekle Valilik tarafından gerçekleştirilen beton yol yapımı, ilde bir ilke imza atıyor. Dursunbey, Havran, İvrindi, Karesi, Kepsut, Marmara, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde toplam 66 kilometre kırsal mahalle yolunda uygulanan beton yol yapımı, geçtiğimiz yıl başlatılmıştı ve bu yıl da devam ediyor.

Beton Yollar Tüm ilçelere Yapılacak

Bu yılki çalışmalar kapsamında ise Bigadiç ve Savaştepe ilçelerinde toplam 15 kilometrelik beton yol yapımı planlanıyor. Şu anda Savaştepe ilçesinde devam eden çalışmalar, gelecek yıl tamamlanacak.Beton yol yapımının Balıkesir'de ilk kez gerçekleştirilmesi önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Vali Hasan Şıldak, daha sağlıklı ve dayanıklı mahalle yolları oluşturulması konusunda projeyi titizlikle hayata geçirdiklerini ifade etti. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Balıkesir'deki kırsal yollar daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

ÇEVREYE DUYARLI YOLLAR

Beton yol çalışmalarıyla ilgili olarak uzmanlar; beton yol yapımının diğer yol yapım tekniklerine göre daha uzun ömürlü, bakım maliyeti daha düşük ve çevre dostu olduğunu belirtti. Ayrıca, beton yol yapımıyla birlikte, çevreye zararlı olabilecek toz ve kirletici maddelerin de azaltılması hedefleniyor. Balıkesir'de gerçekleştirilen beton yol çalışmaları, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yeni yapılan yollar sayesinde, ulaşım daha rahat ve güvenli hale geldiği için vatandaşlar işlerini ve günlük yaşamlarını daha kolay şekilde sürdürebiliyorlar. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Balıkesir'de coşkulu MitingÖnceki Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Balıkesir'de coş...

Balıkesir’de 22 aranan şahıstan 10’u tutuklandıSonraki Haber

Balıkesir’de 22 aranan şahıstan 10’u tut...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar