Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir’de Konakpınar Gençlik Merkezi Açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir’de Konakpınar Gençlik Merkezi Açılıyor
Balıkesir’de Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Mahallesi doğayasıyla, güzellikleriyle, çam ağacı yoğunluğuyla Konakpınar Gençlik Merkezi'ne gelen misafirleri yapılan aktivitelerle gençleşiyor.

Balıkesir'in ve Altıeylül’ün hizmetine sunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Konakpınar Gençlik Merkezi’nin de 3 Temmuz Pazartesi günü açılacağını söyledi.

35 dönümlük araziye inşa edildi 

Altıeylül'ün doğayla iç içe mahallesi Konakpınar'da 35 dönümlük arazide inşa edilen Konakpınar Gençlik Merkezi'ne artık son dokunuşlar yapılıyor. Gençlik Merkezi, restore edilerek kullanıma kazandırılan 380 metrekarelik 8 odalı otel binası, 170 metrekarelik restoranı, 12 bungalow tarzı ağaç evleri ile Altıeylül'e hizmet etmeye hazırlanıyor.

Gençler doğayla iç içe kamp yapabilecek

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Konakpınar Gençlik Merkezi’ni 3 Temmuz Pazartesi günü açmayı planladıklarını” ifade etti. Başkan Avcı, “Biz seçildiğimiz günden buyana Altıeylül’e değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Emek veriyoruz gayret ediyor. Konakpınar’da doğanın içerisinde dinlenebilecekleri, farklı programlarla bir araya gelebilecekleri önemli bir tesisin sonuna doğru geldik” dedi.

Gençlik Merkezi 3 Temmuz’da açılıyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Burayı Kurban Bayramı’ndan sonra 3 Temmuz gibi kullanıma açacağız. Çocuklarımızı gençlerimizi burada ağırlamayı planlıyoruz. İnşallah belli bir süre sonra Eylül ayı içerisinde açılış programı düzenleyerek hem Gazi Mustafa Kemal Yaşam Kompleksini ve Konakpınar Gençlik Merkezi’ni açılışını inşallah gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

10 numaralı şehre 10 projeyle devam ediyoruz

Biz besmele çektiğimizde 31 Mart 2019’da yeni döneme başladığımızda kazandırmak istediğimiz projeleri bir bir hayata geçirmek için yola çıkmıştık. 5 projenin açılışını bu süreçte gerçekleştirdik. İnşallah Gazi Mustafa Kemal Yaşam Kompleksi ve Konakpınar Gençlik Merkezi ile bunun sayısını 7’ye çıkarmış olacağız. Şuan devam eden 3 projemiz daha var. Bunlardan birisi Plevne kapalı Pazar Yeri diğeri, Gaziosmanpaşa Fahri Kiraz Meslek Lisesi yanında bulunan yüzme havuzu kütüphanenin içerisinde bulunan binamız ve bir diğeri de Sütlüce Mahallesi’ne yapacağımız Seyyid Ahmet Arvasi Parkı ve Millet Kıraathanesi, ilk kreşimiz ve kütüphanemiz. İnşallah 31 Mart 2024’e gelmeden 3 projemizi de Altıeylül’e kazandıracağız. 10 numaralı şehre 10 projeyle bu dönemi tamamlamış olacağız.

Bunların haricinde parklar, temizlik işleri, kültürel etkinliler, yollar ve sosyal belediyecilik ayrı bir şekilde devam ediyor. Onun yanında eser siyaseti yapan Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde eser siyaseti yapan siyasetçiler olarak 10 eseri ilçemize kazandırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamayı diliyoruz. Bunu hedefliyoruz. İnşallah hedeflediğimiz projelerimizi gerçekleştirirsek bizlerde mutlu olacağız.”

 

Haber Merkezi: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bigadiç Termal Doğal Taş Evler Balıkesirlileri BekliyorÖnceki Haber

Bigadiç Termal Doğal Taş Evler Balıkesir...

Carrefour Aktüel Ürünler KataloğuSonraki Haber

Carrefour Aktüel Ürünler Kataloğu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar