Reklamı Geç
Altıeylül Reklamı
Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesir'de Şiir Akşamları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesir'de Şiir Akşamları
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi ortaklığıyla 24. Suçıktı Şiir Akşamları, düzenlenen 24. Zağnos Paşa Meydanı’nda düzenlendi. Gecenin onur konuğu şair Hüseyin Ferhad oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi’nin ortaklığıyla 22-24 Eylül günleri arasında  24’üncü Suçıktı Şiir Akşamları programı başladı. Tarihi Zağnos Paşa Camisi Meydanı’nda birçok kıymetli eser müzik dinletisi eşliğinde seslendirildi.

Hüseyin Ferhad Onur Konuğuydu

 Usta şair Hüseyin Ferhad’ın onur konuğu olarak katıldığı Suçıktı Şiir Akşamlarında birbirinden değerli şairler; Adem Turan, Adnan Özer, Ahmet Edip Başaran, Ali Ayçil, Ali Emre, Ali K. Metin, Celal Fedai, Cenk Gündoğdu, Çiğdem Sezer, Eda Fırat, Ercan Yılmaz, Hasan Hüseyin Çağıran, Hayriye Ünal, Mehmet Tepe, Metin Cengiz, Mustafa Köneçoğlu, Mustafa Muharrem, Mustafa Uçurum, Şadiye Kılıç, Üzeyir Sali ve Yusuf Akgül en güzel şiirlerini okudular.  Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) Başkanı Gülçin Yurdakul’un sunumuyla gerçekleştirilen programda,  vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

‘’Balıkesir’i şiir gibi yöneteceğiz’’

Balıkesir’de sanatsal bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Üstatlarımızın; halkımızda, şehrimizde tecrübelerini buluşturduğu, şiir anlattıkları, şiir okudukları, şiir konuştukları bir gün yaşıyoruz. Ben, Balıkesir’i şiir gibi yöneteceğiz dedim ama şairsiz olmaz. Her yönüyle şehrimizi geliştirmeye, değiştirmeye, Balıkesir halkını mutlu etmeye çalışıyoruz. Bu meydan şiire çok yakışıyor. Şiir dolu bir 3 gün, 24’üncü Suçıktı Şiir Akşamları programımızı gerçekleştiriyoruz. Şiir şehir Balıkesir.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Filenin Sultanları Olimpiyat Vizesini AldıÖnceki Haber

Filenin Sultanları Olimpiyat Vizesini Al...

‘Geleceğin İletişimcileri’ BANÜ’denSonraki Haber

‘Geleceğin İletişimcileri’ BANÜ’den

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar