Facebook Reklamı
İnstagram

Balıkesirliler Dikkat! Bunu Yapmazsanız Ceza Yersiniz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balıkesirliler Dikkat! Bunu Yapmazsanız Ceza Yersiniz
Balıkesir’de yük ve yolcu taşıyan araçların 1 Aralık ve 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanmaları zorunlu hale geliyor. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu araç sahiplerini hem ceza yememeleri hem de zorlu hava şartlarında meydana gelebilecek kazaları ve can kayıplarını önlemek amacıyla kış lastiği takma konusunda uyardı.

Tüm yurtta hakim olan soğuk hava ve olumsuz hava şartlarlarından dolayı meydana gelebilecek kaza ve can kayıplarını önlemek amacıyla Balıkesir’de 1 Aralıkta kış lastiği uygulamasına geçiliyor. Balıkesir Valiliği sürücüleri güvenli bir sürüş için kış lastiği takma konusunda uyardı. 1 Nisan tarihine kadar devam edecek uygulamada sürücüler ceza yemek istemiyorlarsa uyarılara dikkat etmeli. 

USTAOĞLU SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Ögretmenevi’nde Vali Ustaoğlu, kar yağışının yoğun olması durumunda mevsim şartlarının ağır geçmesi ihtimali göz önüne alınarak kapanma yaşanabilecek yollarda alınacak tedbirlerle ilgili vatandaşları uyarmıştı.

1 ARALIK’TA ZORUNLU OLUYOR

Vatandaşa kış lastiği kullanımını noktasında bilgilendirme yapılmasının önemine vurgu yapan Ustaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 1 Aralık tarihinden itibaren Balıkesir’de kış lastiği uygulamasına geçileceğini ve uygulamanın 1 Nisan’a kadar devam edeceğini duyurdu.

OLMAYAN ARAÇLARA CEZA

Kış lastiği olmayan araç sahiplerine idari para cezası kesileceğini ve uygulamanın zorunlu olduğunu dile getiren Ustaoğlu; denetimlerin üst seviyede olacağına ve kar ve buzlanmayla mücadelede acil müdahale gerektiren durumlarda çekici bulundurma, depolama alanları gibi hazırlıkların yapılmasına değindi. Kritik olan güzergahlarda olumsuzluk yaşanmaması için duyarlılığının arttırılması gerektiğini ve sürücülerin araçlarına kış lastiği takmalarının gerektiğini dile getirdi.

Haber: Şefiye Yıldırım

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönen Baraj Suyu Taşkına Sebep OlduÖnceki Haber

Gönen Baraj Suyu Taşkına Sebep Oldu

İl Emniyet Müdürü Muhtarlarla Bir Araya GeldiSonraki Haber

İl Emniyet Müdürü Muhtarlarla Bir Araya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar