Facebook Reklamı
İnstagram

BANÜ'DE YÜZYÜZE VE ONLİNE EĞİTİM KARARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BANÜ'DE YÜZYÜZE VE ONLİNE EĞİTİM KARARI
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bahar yarıyılda Yüzyüze ve Online Eğitim kararı aldı. Bazı bölümler Yüzyüze iken Bazı bölümler online eğitim vermeye devam edecek.

Bandırma OnYedi Eylül Üniversitesi 2020-2021 Bahar Yarıyılı için bazı bölümlerde yüz yüze veya hibrit eğitim kararı aldı. Buna göre Üniversitede 2020-2021 Bahar Yarıyılı dersleri, akademik takvime uygun olarak, 01 Mart 2021 tarihinde başlayacak. 2020-2021 Bahar Yarıyılında Hibrit (Karma) Eğitim Modeli ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edilecek.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik 4. sınıf, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon 3. sınıf ile Beslenme ve Diyetetik bölümü 3. sınıf öğrencileri Yüzyüye eğitim alacak

 

Elektrik - Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri yüz yüze veya online, Sağlık Hizmetleri Optisyenlik 2.sınıf öğrencileri yüz yüze, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri yüz yüze veya çevrimiçi, TÖMER öğrencileri yine tercihe bağlı olarak yüz yüze veya çevrimiçi olarak yapılacak. İsteyen öğrenci ise bu yarıyılda kaydını dondurabilecek

 

Ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarındaki tüm ders, uygulama ve sınav faaliyetleri Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-UZEM) altyapısı kullanılarak online yapılacak. 3+1 zorunlu iş yeri eğitimi / iş yeri uygulaması olan programlar ile zorunlu ve isteğe bağlı stajlar gibi işletmelerde yapılan mesleki uygulamalar iş yerinde fiili olarak yapılacak. Sınavlar 2020-2021 Güz Yarıyılı’nda olduğu gibi tüm akademik birimlerde online olarak yapılacak.

Lisansüstü eğitimde doktora yeterlik yazılı ve sözlü sınavları, tez önerisi sunumları, tez izleme raporu sunumları ile tez savunma sınavlarının yüz yüze veya uzaktan katılımla yapılmasına Enstitü yönetimleri karar verecek. Salgın endişesi veya farklı nedenlerle eğitimlerine devam etmek istemeyen öğrenciler, talep etmeleri halinde kayıt dondurma haklarından yararlanacaklar. Covid-19 salgınına yönelik gerekli tedbirleri almak ve HES kodu ibraz etmek koşuluyla, Üniversite öğrencileri ve diğer üniversitelerde gelen öğrenciler yerleşkelerdeki derslikler, kütüphane ve laboratuvarlardan kontrollü bir şekilde yararlanabilecekler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir Üniversitesi Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim OlacakÖnceki Haber

Balıkesir Üniversitesi Bahar Dönemi Uzak...

Eskişehir'deki Cinayetlerin Katili Pkk'lı ÇıktıSonraki Haber

Eskişehir'deki Cinayetlerin Katili Pkk'l...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar