Facebook Reklamı
İnstagram

Başkan Yılmaz:Büyükşehir’in egosu yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yılmaz:Büyükşehir’in egosu yok
Başkan Yücel Yılmaz, yoğun mesaisine Dursunbey’deki yatırımları inceleyerek devam etti. Vatandaşlar, muhtarlar ve partililer ile bir araya gelen Başkan Yılmaz “İlçe ayırmaksızın belediyelerinin vaat ettikleriyle Büyükşehir Belediyesi’nin yapabileceklerini örtüştürmek için yola çıktık. Bunu herkes böyle bilsin; Büyükşehir’in egosu yok.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yoğun mesaisine Dursunbey’de devam etti. Dursunbey’de, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte inceleyen Başkan Yücel Yılmaz, yeni yatırımların ve projelerin de müjdesini verdi.

“ÇÖP SAHASI YEŞİL ALAN OLACAK”

Başkan Yücel Yılmaz’ın ilçedeki ilk durağı yapımı devam eden Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi, inşası süren TOKİ Konutları ve Dursunbey Belediyesi’ne ait taş kırma tesisi oldu. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı büyük ölçüde tamamlanan katı atık aktarma istasyonundaki çalışmaları inceleyen Başkan Yücel Yılmaz “Şehrimizde çöpü sorun olmaktan çıkaracak adımları atıyoruz. Kısa bir süre sonra Dursunbey’in atıklarını bu tesiste toplayacak ve ayrıştırmak üzere Balıkesir Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ne nakledeceğiz. İlçedeki mevcut düzensiz depolama sahasının da rehabilitasyonunu yaparak yeşil alan olarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

9 BİN 500 METREKARE KAPALI PAZAR YERİ

Büyükşehir tarafından Saz bölgesinde inşa edilecek kapalı pazar yeri alanını da ziyaret eden Başkan Yücel Yılmaz “Dursunbeyli hemşehrilerim seçim döneminde bizden kapalı pazar yeri talep etmişti. Onların bu ihtiyacını gideriyoruz. Büyükşehir olarak 9 bin 500 metrekare alan üzerine kullanışlı ve modern bir kapalı pazar yeri yapacağız. Projesini hazırladığımız pazar yerinin ihalesini de bu ay gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu. Başkan Yücel Yılmaz, genişletme çalışmalarının devam ettiği Adaören Grup Yolu’nda, Dursunbeyli muhtarlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE

Saha incelemelerinin yanı sıra AK Parti ve MHP Dursunbey İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden, esnaf ve vatandaşlarla bir araya Başkan Yücel Yılmaz, son olarak muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 2020 Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nda konuştu.

VAATLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Balıkesir’in, büyükşehir belediyesi olmasının bir medeniyet projesinin parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, Recep Tayip Erdoğan gibi bir dünya liderinin izinden gittiklerini ifade ederek “Göreve geldikten sonra tüm ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelip, ilçelerinizde seçim zamanın vaat ettiklerinizi ve ilçenin ihtiyaçlarını ortaya çıkarın dedik. İlçe belediyelerinin vaat ettikleriyle büyükşehrin yapabileceklerini örtüştürmek için yola çıktık. Bunu herkes böyle bilsin; Büyükşehir’in egosu yok. Tüm ilçelerimize eşit hizmeti götürme çabasındayız. Biz insanımıza hizmet etmeyi kendimize dert edindik. Hizmet ederken de adaletli olmak istiyoruz. Biz, 5 yıllığına seçildik beş yıl içerisinde vaat ettiğimiz her şeyi en hızlı şekilde yapacağız.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HÜNERLİ ELLER SANAL SERGİSİ AÇILDIÖnceki Haber

HÜNERLİ ELLER SANAL SERGİSİ AÇILDI

JANDARMANIN DİKKATİ YAKALATTISonraki Haber

JANDARMANIN DİKKATİ YAKALATTI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar