Facebook Reklamı
İnstagram

BAŞKANDAN PERSONELE ÇAY SİMİT İKRAMI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKANDAN PERSONELE ÇAY SİMİT İKRAMI
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, hafta sonu kısıtlamalarında dışarıda görev yapan emniyet güçlerini ve Altıeylül personelini görev yerlerinde ziyaret ederek çay ve simit ikramında bulundu. Başkan Avcı, bu zorlu süreçte görevlerini fedakârca yerine getiren görevlilere teşekkür etti.

ÇAY, SİMİT VE ALTIEYLÜL

Kahvenin 40 yıl hatırı var… Evet… Fakat çay ve simit ikilisinin hissettirdiği duygu bambaşka… Zengin ya da fakir; köylü ya da kentli; yerli ya da yabancı… Herkesin hissettiği tek bir duygu var. Birlik olmak… İki çay olsun da simidi ortadan ikiye böleriz. İlkokulda sırada bekleriz kendisini… Yanında peynir olsun diye ısrar da etmeyiz.  Çay olsa kâfi… Herkeste başkadır simit ve çayın hikâyesi… Kimisi için yokluğun sembolüdür; kimisi için de tüm yoklukların ötesinde bir söğüt ağacı… Kimisi için bir pazar sabahıdır; kimisinin ilk aşkına ısmarladığı… Mevsimsizdir bu ikili… Kaldırımlardaki sarı yaprakların hüznüdür sonbaharda… Kışın serçe parmağına dokunan bir kar tanesi; ilkbaharın ılık sabahındaki çiçekler ve yaz yağmurlarında kokan topraktır. Tüm anlamlarıyla içimizi ısıtan bu ikilinin farkındaydı birileri… Tam da çocuk seslerine hasret bir hafta sonu, boş sokaklara bakarak hüznü yaşayanların yanına gitti; bir simidi ikiye bölenler… Çay olsa kâfiydi… Öyle de oldu zaten…

 

“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Altıeylül’ün makamında durmayan Başkanı Hasan Avcı, bu hafta sonu da Altıeylül sokaklarına indi. Emniyet güçlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Avcı, kolaylıklar diledikten sonra çay ve simit ikramı yaptı. Altıeylül personeli ile de bir araya gelen Başkan Avcı, bir sonbahar sabahında çay ve simit eşliğinde sohbet etti. Çay ve simit ikilisinin millet olarak bizlere neler ifade ettiğini bildiğini söylen Başkan Avcı  “Zahmetli bir süreç geçiriyoruz. Bugün biz de saat 10 gibi çıktık. Hem sahadaki personelimizi hem de asayişi sağlamakla sorumlu olan polis arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Zor ve zahmetli bir süreç… Vatandaşlarımız da sokağa çıkma yasağına harfiyen riayet ediyor.  

İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız. Parkı görüyorsunuz… Çevresinde hiç kimse yok;  çocuklarımız yok. Çocukların olmadığı bir park, yaşamayan ölü bir park gibi oluyor. İnşallah bu süreci atlattıktan sonra cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile tekrar eski günlerimize kavuşmayı umut ediyoruz. Tabii bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atacağız. Burada vermek istediğimiz mesaj, bu süreci birliktelik içerisinde atlatacağımız mesajıdır. Ben hep söylüyorum. Yine burada da söylemekte fayda var. Tabiri caizse bir cihan harbi yaşanıyor. Bu cihan harbi sadece sağlık çalışanlarımız, sadece Emniyet Teşkilatımız, sadece Jandarma Teşkilatımızla kazanılmaz. Bu topyekûn bir savaştır. Bu topyekûn savaş içerisinde, bizler de belediyeler olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve bugüne kadar bütün vatandaşımızın sorunlarını/isteklerini yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. İnşallah bugünden sonra da aynı şekilde çalışarak bu süreci tamamlayıp; bu musibetten, inşallah, hep birlikte millet olarak kurtulacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serenay Sarıkaya Balıkesir Kazdağlarına YerleşiyorÖnceki Haber

Serenay Sarıkaya Balıkesir Kazdağlarına...

Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmaları SürüyorSonraki Haber

Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar