Facebook Reklamı
İnstagram

BAÜN’den Yeni Bir Uluslararası Anlaşma Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAÜN’den Yeni Bir Uluslararası Anlaşma Daha
Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda farklı ülkelerden üniversitelerle gerçekleştirdiği iş birliği anlaşmalarına yenisi eklendi. BAÜN ile Özbekistan’da yer alan Alfraganus Üniversitesi arasında uluslararası iş birliği anlaşması imzalandı.

Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda farklı ülkelerden üniversitelerle gerçekleştirdiği iş birliği anlaşmalarına yenisi eklendi. BAÜN ile Özbekistan’da yer alan Alfraganus Üniversitesi arasında uluslararası iş birliği anlaşması imzalandı. Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Şahin, Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İhsan Kısadere ile Kurumlararası Anlaşmalar Sorumlusu Öğr. Gör. Ece Kanbur katıldı.

Balıkesir Üniversitesi ile Özbekistan’da yer alan Alfraganus Üniversitesi arasında yapılan anlaşma, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Alfraganus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammad İsmail Mahmudov tarafından çevrim içi gerçekleştirilen törende imzalandı. Gerçekleşen imza töreninde, Alfraganus Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazim Mominov ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Müdürü Berdiyor Safakhonov yer aldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BAÜN ile Özbekistan’da yer alan Alfraganus Üniversitesi arasında imzalanan anlaşmanın kurumlar için hayırlı olması temennilerinde bulunarak yapılan çalışmalarda emeği geçen Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi personeline de teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, uluslararasılaşma çalışmaları sürecinde farklı kurumlarla anlaşmaların devam edeceğini belirtti.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Arslan Muhtar Ziyaretlerine Devam EdiyorÖnceki Haber

Başkan Arslan Muhtar Ziyaretlerine Devam...

Sağol Atam Filminin Galasında İzdiham YaşandıSonraki Haber

Sağol Atam Filminin Galasında İzdiham Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar