Facebook Reklamı
İnstagram

Bigadiç’te Termal Sıcak Su ile Fizik Tedavisi yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bigadiç’te Termal Sıcak Su ile Fizik Tedavisi yapılıyor
Balıkesir’in Bigadiç İlçesi’nde Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan Bigadiç Devlet Hastanesi arkasında bulunan Bigadiç Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi,  kas ve eklem ağrısı çeken hastalara kaplıca ve tıbbi çamur (peloid) tedavi yöntemiyle şifa oluyor.

Bigadiç İlçesi Hisarköy Bölgesi’nde çıkan 105 derece sıcaklığa kadar çıkabilen termal su ile desteklenen Bigadiç Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezinde, kas ve eklem hastalarının tedavisi için bay, bayan olmak üzere toplam iki bireysel, iki büyük havuz bulunmakta. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında yapılan tedaviler uzman hekim gözetiminde yapılmaktadır.

Eklem kireçlenmeleri, bel fıtığı, boyun fıtığı, fibromiyalji (kas romatizması) gibi hastalıklara yönelik kaplıca ve tıbbi çamur (peloid) tedavisi almak isteyen hastalar Bigadiç Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Polikliniğinde tedavi ediliyor.

Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’nde termal su ve tıbbi çamur tedavi yöntemlerinin yanı sıra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon doktorları tarafından bel fıtığı, boyun fıtığı, omuz-diz gibi çeşitli eklem kireçlenmeleri hastalıklarında fizik tedavi hizmeti de veriliyor.

Tedavi merkezinde Nörolojik ve ortopedik hastalıkların tedavisi için whrilpool havuzu ve elektroterapi salonları da bulunuyor. Uzman hekim gözetiminde  merkezde hemipleji, parapleji, serebral palsi, yüz felci gibi sinir sistemi hastalıklarına yönelik fizyoterapistler eşliğinde rehabilitasyon hizmeti veriliyor.Bigadiç Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’nden randevu almak için 182 randevu merkezi ya da (266) 460 40 06/İç Hat: 6500 nolu telefon numarası aranabilir.

Haber: Şefiye YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremit Yetenekli Sporcuları KeşfediyorÖnceki Haber

Edremit Yetenekli Sporcuları Keşfediyor

Yücel Yılmaz, Kenya’da  Türkiye’yi temsil ettiSonraki Haber

Yücel Yılmaz, Kenya’da  Türkiye’yi temsi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar