Facebook Reklamı
İnstagram

Büyükşehir Belediyespor’da Burç Özoğuz Başkan oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyespor’da Burç Özoğuz Başkan oldu
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’na tek liste ile aday olarak giren Burç Özoğuz, kulübün yeni başkanı oldu. Ahmet Akın Büyükşehir Belediyespor başkanlığı ile birlikte kentin iki spor kalesinden birisine burç'u dikmiş oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, spordaki ilk hamlesini Büyükşehir Belediyespor’da yaptı. Başkan Ahmet  Akın, Büyükşehir Belediyespor’u uzun yıllardır yanında olan ve güvendiği Burç Özoğuz’a emanet etti. CHP cenahında yüzlerce branşta binlerce sporcuyu zaten Özoğuz’dan daha iyi yönetecek bir isim bulunmuyor.Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Salih Tozan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda seçime tek liste ile giren Burç ÖZOĞUZ Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yeni başkanı oldu.Burç ÖZOĞUZ SPOR camiasının yakından tanıdığı bir isim olarak öne çıkıyor. Futbolculuk geçmişi bulunan ve spor akademisi mezunu olan ÖZOĞUZ, oluşturduğu yönetim ile de göz doldurdu. Şehrin Spor, Bürokrasi ve STK alanlarında uzun süre görev alan başkan ve yönetiminin Profesyonel ve Amatör Spor branşlarına vereceği katkılar şimdiden konuşulmaya başladı.

Salih Tozan Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının Divan Heyeti başkanlıklarını Ferit GÜNDOĞDU ve Volkan ALTINÖZ, katip üyeliğini ise Nurdanur İĞDECİ yaptı.Önceki yönetim faaliyetlerini genel kurula arz eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor eski başkanı İrfan SARIGÜL, yeni dönemde görev yapacak yöneticilere başarı diledi. İrfan SARIGÜL başkanlığındaki Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve diğer raporları okunarak, kabul ve ibra edildi.

Tek liste olarak girilen seçimler sonucunda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yeni kurulları şu şekilde oluştu:

Başkan: Burç ÖZOĞUZ

Yönetim Kurulu: M. Barbaros ÖZÜPEK, Mutlu TANRIKULU, Uğur BAYSAL, Volkan Karateke, Bülent MAVUK, Serdar İŞGÜZAR

Denetleme Kurulu: Burcu ÖZER, Doğan ALTUN, Selami BARUT

Balıkesir ASKF Delegeleri: Burç ÖZOĞUZ, M. Barbaros ÖZÜPEK, Mutlu TANRIKULU

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyorÖnceki Haber

Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği...

Edremit Belediyesi’nden ücretsiz mama dağıtımıSonraki Haber

Edremit Belediyesi’nden ücretsiz mama da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar