Facebook Reklamı
İnstagram

BÜYÜKŞEHİR'E ALTIN KARINCADAN 2 ÖDÜL

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR'E ALTIN KARINCADAN 2 ÖDÜL
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul’da gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliği’nin ‘Altın Karınca Ödülleri’ne katıldı. Büyükşehir Belediyesi; Kültür ve Sanat ile Mimari ve Kentsel Tasarım kategorilerinde 2 ödüle birden layık görüldü.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘Altın Karınca Ödülleri’nden, Balıkesir’e dört ödül birden geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sanat kategorisinde ‘50 Peynirli Şehir Balıkesir’ kitabıyla, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ise; Mimari ve Kentsel Tasarım kategorisinde ‘Edremit Körfezi Sahil ve Rekreasyon Alanı’ projesiyle 2 ödüle layık görüldü.

Çevre ve Atık Yönetimi kategorisinde ‘Yeşil Enerjiyle Kalkınan Doğal Şehir Sındırgı’ projesiyle Sındırgı Belediyesi ve Mimari ve Kentsel Tasarım kategorisinde ‘Sabahattin Ali Anı Evi’ projesiyle de Edremit Belediyesi ödül aldı.

BAŞKAN YILMAZ: ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER PERSONELİMİZİN DUYARLI YAKLAŞIMININ ÜRÜNÜ

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmak üzere iyi uygulama örneklerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Altın Karınca Ödülleri törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Büyükşehir Belediyesi olarak 2 ödül ile dönüyoruz. Mimari ve Kentsel Tasarım Kategorisinde Edremit Körfezi Sahil ve Rekreasyon Alanı Projesi ile Kültür Sanat Kategorisinde ise ‘50 Peynirli Şehir Balıkesir’ kitabımız ile ödül aldık. Aldığımız bu ödüller; personelimizin duyarlı yaklaşımı ve kamuoyunda etki uyandıracak çalışmalarının ürünü. Emeği geçen daire başkanlarımız ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca aynı yarışmada ödül alan; Sındırgı ve Edremit Belediyelerimizi de kutluyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DOĞAL ŞEHİR SINDIRGI'YA ALTIN KARINCA ÖDÜLÜÖnceki Haber

DOĞAL ŞEHİR SINDIRGI'YA ALTIN KARINCA ÖD...

KRİTİK 15 GÜN ! YENİ YASAKLAR MASADASonraki Haber

KRİTİK 15 GÜN ! YENİ YASAKLAR MASADA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar