Facebook Reklamı
İnstagram

CANBEY'DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA SÜRPRİZİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CANBEY'DEN ÖĞRENCİLERE ÇANTA SÜRPRİZİ
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla Altıeylül ve Karesi ilçelerinde 80 öğrenciye çanta hediye etti.

21 Eylül'de başlayan yüz yüze eğitim süreci, Covid-19 ile mücadele kapsamında okullarda alınan tedbirler ve EBA'ya ulaşamayan öğrencilerimiz için Balıkesir’de oluşturulan EBA Destek Noktaları hakkında bilgi alan Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, beraberinde getirdiği hediyeleri de öğrencilere takdim etti.



Balıkesir genelinde "Covid-19 ile mücadele" ve "Uzaktan Eğitim süreci" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hazırlıklardan ve yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Milli Eğitim camiasına teşekkür etti.Temsili olarak Altıeylül ilçesinde Yunus Emre Ortaokulu’ndaki öğrencilere çanta hediye eden Milletvekili Canbey, kalan çantaların ihtiyaç sahibi öğrencilere okul yönetimleri tarafından verileceğini söyledi.

“Balıkesir’de eğitim seferberliği başlattık” diyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Çocuklarımız aldıkları eğitimle geleceğin Türkiye’sini inşaa edecekler. Onların hayata en iyi şekilde hazırlanması için elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlamak, biz büyüklere düşen yegane görevlerden. Bu bağlamda Balıkesir’de eğitim seferberliği başlattık. Yeni eğitim öğretim yılında eğitime desteğimiz artarak devam edecek. Çocuklarımıza sahip çıkmaya, destek olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Çelik’in, Milletvekili Mustafa Canbey’e eşlik ettiği çanta dağıtımının ardından öğrenciler memnuniyetlerini ifade ederek Milletvekili Canbey’e teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İTFAİYE HAFTASI BALIKESİR'DE KUTLANIYORÖnceki Haber

İTFAİYE HAFTASI BALIKESİR'DE KUTLANIYOR

DİKKATSİZLİĞİNLE ve RANT İÇİN ORMANLARI YAKMA !.Sonraki Haber

DİKKATSİZLİĞİNLE ve RANT İÇİN ORMANLARI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar