Facebook Reklamı
İnstagram

ÇOCUKLARIN HASAN AMCASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇOCUKLARIN HASAN AMCASI
Altıeylül Belediyesi Kültürel faaliyetlere bu yılda hız verdi. Yapılan tiyatro ve eğitici etkinliklerin yanında öğrencilere yönelik gezi ve sinema etkinlikleri de yapılıyor. Çocukları düşünen eğitici ve öğretici etkinliklerin altına imzasını atan Başkan Avcı şimdiden çocukların Hasan Amcası oldu bile..

Köy okullarına desteğini de esirgemeyen Altıeylül Belediye başkanı Hasan Avcı, Savaştepe ilçesi Soğucak İlköğretim Köy okulu öğrencilerini de ağırladı. Yeni açılan Sultan Abdülhamit Han Gelişim merkezinde gösterilen sinema etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi. Yapılan etkinliklerde birçok öğrenci ilk kez sinema salonu ile tanışırken gözlerindeki mutluluk hem Başkan Hasan Avcı’yı hem de aileleri mutlu etti. Diğer taraftan Belediye bünyesindeki Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençlik Yollarda" İsimli Etkinlik ile Ahmet Karatoprak İmam-Hatip Ortaokulu Öğrencileri ile Anlamlı Bir Kültür Gezisi yapıldı. Bu kapsamda Seyit Onbaşı mezarı başında dualarla anıldı.

LİSE ÖĞRENCİLERİYLE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Geçtiğimiz Hafta Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından düzenlenen bir diğer etkinlikte lise öğrencileri ağırlandı. Lise öğrencilerine yönelik olarak Doğa Yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Konakpınar'da Düzenlenen Doğa Yürüyüşünde Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Birlikte Doğa İle İç İçe Bir Gün Geçirildi. Bunun dışında Balıkesir’in gururu Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşı’nın da mezarı Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle birlikte ziyaret edildi.İlköğretim ve lise öğrencileriyle birlikte yapılan geziler eğitici ve öğretici yanıyla Altıeylül’de hayat buluyor.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ

Altıeylül Belediyesi çevre haftası etkinlikleri kapsamında Selimiye Mahallesi İkizcetepeler Barajı bölgesinde Kadriye Kemal Gürel İlkokulu öğrencileriyle birlikte çevre temizliği gerçekleştirdi. Çevre hassasiyeti ve doğanın korunması amasıyla Kızılay ile birlikte düzenlenen çevre temizliği etkinliğin de ise yaklaşık 500 kilogram atık toplandı. Yaşanabilir çevre ve doğa için öğrenciler ile yapılan etkinlikler vatandaşlardan tam not alıyor.  Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Dünya bizim yaşadığımız evimiz. Evimizi ne kadar temiz tutarsak o kadar huzurlu, o kadar mutlu ve o kadar da keyifli oluruz. Çevre haftası kapsamında muhtarlarımızla, çocuklarımızla, Kızılay’ımızla ve personelimizle birlikte arkadaşlarımız güzel bir etkinlik düzenledik” dedi.

HABER: SÜLEYMAN NAMLI

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirliler, Cengiz Kurtoğlu konserine akın ettiÖnceki Haber

Balıkesirliler, Cengiz Kurtoğlu konserin...

Güvenli tatilin merkezi Balıkesir sahilleriSonraki Haber

Güvenli tatilin merkezi Balıkesir sahill...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar