Facebook Reklamı
İnstagram

Çuf çuf hoca Türk YouTuber'a virüs bulaştırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çuf çuf hoca Türk YouTuber'a virüs bulaştırdı
Şifa dağıttığı öne sürülen Çuf çuf hoca bu sefer de Türk YouTuber'a virüs bulaştırdı

Gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan ve Türkiye'de 'Çuf çuf hoca' olarak bilinen tarikat gündemde yer edinmeye devam ediyor. Pakistan'daki yerlerini ziyaret eden YouTuber Ali Ertuğrul'un gittiğine bin pişman oldu. Ziyaretten sonra yaşadıklarını aktaran Ertuğrul, "Çuf çuf hoca hastalık bulaştırdı. Vücudumda yaralar çıktı" ifadelerinde bulundu.Şifa dağıttığı öne sürülen "Çuf çuf hoca" tarikatını ziyaret eden YouTuber Ali Ertuğrul o anları görüntüleyerek YouTube hesabından paylaştı. Instagram'dan tarikat üyelerine yazdığını ve kendisine hemen dönüş yapıldığını belirten YouTuber Ali Ertuğrul çekim için bulundukları yere gittiklerinde 2-3 saat boyunca annesiyle bir odaya kapatıldığını açıkladı.

“HER YERDE ÇIKTI VE HER GÜNDE ÇIKIYOR”

Seans görüntülerini paylaşmasının ardından viral olan YouTuber Ali Ertuğrul'un şifalandırıcı seansın sonrasında vücudunun büyük bir bölümünde çıkan yaraları gösterdiği yeni açıklama videosu gündeme damga vurdu.Görüntülerde yüzünde, sırtında, kollarında ve göbeğinde benekler çıkmaya başladığını belirten Ertuğrul, "Pakistan'dan selamlar malesef bir virüs kaptım. Vücudumda böyle yaralar çıktı. Sivilce gibi görünüyordu en başta. Dedim herhalde yediğim bir şeyler dokundu. Bütün vücudumda var bu arada. Göbeğimde, sırtımda, kolumda. Her yerde çıktı ve her günde çıkıyor" ifadelerini kullandı.

"ÇUF ÇUF HOCA VİRÜS DAĞITIYOR"

Ertuğrul bölgede bulunan hastanede yapılan tahliller sonucunda Pakistan'da yaygın olan bazı virüslerden birinin bulaştığı belirlendi. Ertuğrul, “Bu virüste "Çuf çuf Hoca" denilen yerde bulaştı. Tarihleri de tam uyuyor. "Çuf Çuf Hoca" denilen adam şifa değil virüs dağıtıyor" dedi.Virüsün bulaşma şeklini merak eden Ertuğrul, Cuf cuf hocanın dokunarak şifalandırdığını öne sürdüğü yöntemin hastalanmasına neden olduğunu iddia etti.Ertuğrul, Çuf çuf tarafından bize mesajlar geldiğini söylerken, “Annem de ben de perişan olduk. Biz neler yaşadık? Hızlıca onu anlatacağım. Otel görüntüleri var biraz ama biz otelden kaçtık. Yani hızlıca başka bir şehre gittik” dedi. medyadan

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turhan Çömez Sındırgı’da Halkla BuluştuÖnceki Haber

Turhan Çömez Sındırgı’da Halkla Buluştu

Yücel Yılmaz’dan tüm memurlara ulaşım desteğiSonraki Haber

Yücel Yılmaz’dan tüm memurlara ulaşım de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar