Facebook Reklamı
İnstagram

EDREMİT CADDELERİ YENİLENİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EDREMİT CADDELERİ YENİLENİYOR
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İbrahimce Mahallesi’nde asfaltlama çalışması başlatıldı. İbrahimce’de 6 caddede 12 bin metre kare asfalt kaplaması yapılacak.

Edremit Belediyesi güzel bir Edremit yaratmak için çalışmalarını kentin dört bir tarafında sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İbrahimce Mahallesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanıldı.

İbrahimce Mahallesi’nde bozulan ve yıpranan yolların yenilenmesi için başlanılan çalışmalarda 6 caddede 12 bin metrekare asfalt kaplaması yapılacak. Çalışmaları yerinde takip eden Edremit Belediyesi Fen işleri Müdürü Abdullah Kesici, belirlenen program dahilinde İbrahimce ve Kadıköy Mahallesi’nde yoların asfalt kaplamalarının yapıldığını belirterek “Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan öncülüğünde ilçemizde bozuk bir yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımız devcam edecek. İbrahimce’de ilk etapta 12 bin metrekare asfalt kaplaması yapıyoruz. Toplamda 100 bin metrekare asfalt kaplaması gerçekleştireceğiz. İkinci etap çalışmalarında diğer cadde ve sokaklarda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,  çalışmalar ile ilgili yaptığı bilgilendirmede; “Daha güzel bir Edremit’i hep birlikte yatırabilmek için Edremit Belediyesi olarak Fen İşlerinden Park Bahçelere kadar tüm birimlerimiz ile birlikte sahada çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt kaplama ve parke döşeme çalışmalarımız eş zamanlı olarak ilçemizin farklı mahallerinde gerçekleştiriliyor. Akçay’da bizim, İbrahimce’de bizim gözbebeğimiz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak yolları, parkları, kentsel tasarımları ile güzel pırıl pırıl bir Edremit hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sahada ki çalışmalarımız Eylül ayında da ilgili müdürlüklerimizin programı dahilinde ara vermeden devam edecek” dedi. 

Edremit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları, İbrahimce, Gazi Celal, Tuzcumurat, Cennet Ayağı, Kadıköy, Yolören, Güre, Altınoluk, Narlı, Altınkum Mahallelerinde devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticiye Katkı Sağlayacak Tesisi’nin Temeli AtıldıÖnceki Haber

Üreticiye Katkı Sağlayacak Tesisi’nin Te...

İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TOPLANTISI YAPILDISonraki Haber

İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TOPLANTISI YAPIL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar