Facebook Reklamı
İnstagram

Ekrem Yavaş Seçim Çalışmalarına Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekrem Yavaş Seçim Çalışmalarına Başladı
Sındırgı’da başarılı çalışmalara imza atan ve doğal şehir felsefesi ile ilçenin adını Dünya’ya duyuran Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş her gittiği mahallede büyük bir coşku ile karşılanıyor.

20 yıllık siyasi hayatında güven tazeleyerek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden Cumhur İttifakının Sındırgı belediye başkan adayı olarak gösterilen başkan Yavaş mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük bir coşku ile karşılanıyor.2004 yılından bu yana Sındırgı’yı adeta küllerinden canlandıran başkan Yavaş Sındırgı’nın şahlanış dönemine hazırlandığını belirterek “ Sındırgı bizim için bir aşk hikâyesi. Makûs kaderine terk edilmiş bir ilçeden bugün Dünya çapında tanınan bir ilçeye dönüşmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kültürümüzden, değerlerimizden, termal kaynaklarımız ve eşsiz doğamızdan esinlenerek doğal şehir felsefesi ile yolumuza devam ediyoruz. Küçük ölçekli ilçelerin olmazsa olmazı hükümet destekleri. Uyum içinde çalışmak. AK Parti hükümeti, bakanlıklarımız, büyükşehir belediyemiz ve kamu kurumları ile uyum içinde çalışmamız Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını ilçemize kazandırdı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan AK Belediyeciliği Yağcıbedir halımız gibi ilmek ilmek dokuyarak Ankara yollarını aşındırdık, sağlıktan, eğitime, tarıma, ulaşıma, alt yapıya kadar birçok başarılı projeye imza attık. Şimdi ise şahlanış dönemini başlatıyoruz. Halkımızın da desteği ile güzelliklerin daha çok hissedildiği, istihdama ve ekonomik kazanca dönüştüğü bir döneme başlayacağız.” dedi.


Başkan Yavaş “Girmediğimiz hiçbir yer yok”

Cumhuriyet tarihinde en uzun süre hizmet yapan ve sayısız esere imza atarak ilçenin kaderini değiştiren başkanlardan biri olan Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Rabbim bizlere uzun yıllar bu memlekete hizmet etme fırsatı verdi. Vatandaşlarımız bizlere güvendi. Çok şükür ki bu süreç içerisinde başımızı öne eğdirecek hiçbir işe bulaşmadık. Bugün gönül rahatlığı ile her sokakta dolaşabiliyoruz. Herkesin yüzüne gururla bakabiliyoruz. Elbette kusurlarımız olmuştur. İnsan kuluyuz. Hedefimiz, hayallerimiz, çalışmalarımız hep Sındırgı’yı daha ileriye taşımak için. Memleketimizin her köşesine hizmet ettik. Bu gün de her ziyaretimizde vatandaşlarımızın coşkusu bizlere gösteriyor ki Cumhur ittifakı bir güven kazanmış. İlk günkü coşku ve heyecan var. Bizler de vatandaşlarımızın desteği ile birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Sındırgı için hız kesmeden devam. Sındırgı bilir gerçek belediyecilik AK Parti’ dir.” sözlerine yer verdi.Cumhur ittifakı uyumunun en güzel örneklerinden biri olan Sındırgı’da AK Parti ilçe başkanı Mehmet Cemil Atla, MHP ilçe başkanı Hasan Aslan, AK Parti ve MHP yönetimleri, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.       Haber Merkezi        

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turhan Çömez'e Gönen'de Sevgi SeliÖnceki Haber

Turhan Çömez'e Gönen'de Sevgi Seli

Ayvalık'ta Uyuşturucu OperasyonuSonraki Haber

Ayvalık'ta Uyuşturucu Operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar