Facebook Reklamı
İnstagram

ERDEM: “Vergi arttıkça dışa Bağımlılık azalır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERDEM: “Vergi arttıkça dışa Bağımlılık azalır"
Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman 33. Vergi Haftası dolayısıyla beraberinde Vergi Dairesi Müdürleri ile BESOB Başkanı Fehmi Erdem’e ziyaret etti. Başkan Erdem “Vatandaşlarımızın da vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomimiz çok daha güçlü bir noktaya gelecektir” dedi.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması ve verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası ülkemizde kutlanmaya başlanan Vergi Haftası kutlamaları Balıkesir’de de başladı.

“KAMU HARCAMALARININ EN ÖNEMLİ FİNANSMAN KAYNAĞI OLAN VERGİLERDİR”

Kamu kaynakları içerisinde vergi gelirlerinin çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Balıkesir Vergi Dairesi Başkan Ayhan Yaman  “Vergi bir vatandaşlık görevidir. Vergi Haftasının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanlığımız, ülkemizin kamu harcamalarının en önemli finansman kaynağı olan vergi gelirlerinin arttırılması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması amacı ile çalışmalarını sürdürmekte ve kayıt dışı ekonomi ile mücadelede azami gayret göstermektedir. Bu anlamda vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla bu yıl 33. kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla, vergisini zamanında ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize ilimizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine sağladıkları katkı için teşekkür ediyor, mükelleflerimize bol ve kazançlı bir yıl geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

“VERGİ ARTTIKÇA EKONOMİMİZ DAHA GÜÇLÜ OLUR”

Marmara Adası’ndan Ayvalık Altınova’ya, Dursunbey’den Edremit’e kadar uzanan il sınırlarında 49 bin 500 üyenin bağlı olduğu 85 esnaf odasıyla Türkiye’de nüfusa oranla esnaf sayısı bakımında 6’ncı sırada Balıkesir’in bulunduğunu ifade eden Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem “Vatandaşlarımız vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomimiz çok daha güçlü ve dışarıya karşı çok daha bağımsız bir noktaya gelecektir. Bu bilincin aşılanabilmesi için de vergi haftası gibi etkinlikleri çok iyi değerlendirmeliyiz” diyerek tüm vatandaşların, vergi dairesi çalışanlarının ve Maliye Bakanlığı bürokratlarının vergi haftasını gönülden kutladı.Vergi Dairesi Ayhan Yaman’ın Başkan Fehmi Erdem’e ziyaretinde Vergi Dairesi Başkanları Kudret Yakar, Gül Ahmet Aktaş, Emre Vurucuel, Balıkesir Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı ve BESOB Başkan Vekili Hasan Yıldız, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran’da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KARESİ’DE YOL ÇALIŞMALARI HIZLANDIÖnceki Haber

KARESİ’DE YOL ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Üç Kız Kardeş Dizisini Ayvalık'ta Beraber İzledilerSonraki Haber

Üç Kız Kardeş Dizisini Ayvalık'ta Berabe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar