Facebook Reklamı
İnstagram

Eskişehir'deki Cinayetlerin Katili Pkk'lı Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehir'deki Cinayetlerin Katili Pkk'lı Çıktı
Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Eskişehir gündeminin ilk sırasında yer alan Hamamyolu'nda yaşanan cinayette yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Şerif Boğa (29) ile ilgili çarpıcı bir detay çıktı. Katil zanlısının Mardin'de PKK'lı teröristlerin mezarı başında zafer işareti yaparak poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı

Eskişehir'de 6 gün önce Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesinde bulunan evlerinde İlkay Tokkal, eşi Emel Tokkal ve çocukları Doruk Tokkal canice bıçaklanarak öldürülmüştü.  Polis ekiplerinin hummalı çalışması sonuçu cinayet zanlısı yakalanmıştı. Bu olayla ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Sır perdesi aralandıkça çarpıcı bilgilere ulaşılıyor.  

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve anıt görseli olabilir

TERÖRİST MEZARLIĞINDA POZ VERMİŞ

Mardinli olan Mehmet Şerif Boğa´nın 2013 yılında operasyonla etkisiz hale getirilen `Akif Doğan´ kod adlı Mehmet Şirin Cebe ile 2012 yılında etkisiz hale getirilen `Aşikar´ kod adlı Ali Kılıç isimli PKK´lı teröristlerin daha sonradan yıkılan mezarları arasında poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarında elinde tüfek ve tabanca ile çekilmiş fotoğrafları da olduğu görülen Boğa´nın terör örgütü PKK ile bağlantısı incelemeye alındı.

İLKAY´IN KORONAVİRÜSTEN ÖLEN BABASINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEMİŞ

Soruşturma kapsamında öldürülen İlkay Tokkal´ın babası Hasan Ali Tokkal'ın geçen kasım ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Tokkal'ın sosyal medyadan babası Hasan Ali Tokkal'ın fotoğrafını "Nerdesin be babam? Hani gelecektin sen!" sözleriyle paylaştığı, zanlı Mehmet Şerif Boğa´nın da "Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın" şeklinde yorum yaptığı görüldü.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Öte yandan Mehmet Şerif Boğa´nın tutuklanması üzerine sosyal medya hesaplarındaki fotoğraf ve videolarının altında çok sayıda kişi yorum yaparak, tepkilerini dile getirdi.

CİNAYETİN NEDENİ BİLİNMİYOR

Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk´un öldürülmesindeki neden ise henüz açıklığa kavuşmadı. Katil zanlısı Boğa´nın evinde bulunan kanlı çorap, ayakkabı ve olay günü giydiği kıyafetlerin bulunmasına rağmen ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, sürekli `Ben yapmadım, bilmiyorum´ dediği öğrenildi.

Polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BANÜ'DE YÜZYÜZE VE ONLİNE EĞİTİM KARARIÖnceki Haber

BANÜ'DE YÜZYÜZE VE ONLİNE EĞİTİM KARARI

HALALCA'DA EVİ YANAN AİLEYE BELEDİYEDEN DESTEKSonraki Haber

HALALCA'DA EVİ YANAN AİLEYE BELEDİYEDEN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar