Facebook Reklamı
İnstagram

ESNAF, ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLANI UNUTMAZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESNAF, ZOR GÜNÜNDE YANINDA OLANI UNUTMAZ
Başkan Erdem esnafa destek olan belediyelere teşekkür etti..

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem pandemi nedeniyle işyerleri kapanan esnafa destek olan belediye başkanlarına teşekkür ederek “Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz” dedi.

Burhaniye Belediyesi, Kepsut Belediyesi, Alteylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi Başkanlarının 30.11.2020 tarih ve 20076-20077 sayılı İçişleri Genelgesiyle faaliyetleri geçici olarak durdurulan kahvehane, kıraathane, lokal, restoran, servis ve kantin işletmelerine destek olması esnaf teşkilatında takdir ile karşılandı.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem yapılan yardımların miktarının önemli olmadığını, esnafın bu zor günlerinde yapılan desteği unutmayacağını söyledi. Başkan Erdem “Esnaf teşkilatımız ahilik kültürü ile bu günlere gelmiştir. Tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ülkemizdeki esnaflarımızda etkilenmiştir. Esnaf teşkilatımız önce insan sağlığını gözetmektedir. Devletimizde yaptığı destekler ile esnafımızın arkasında durduğunu göstermiştir” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Hükümetin sağladığı yapılandırmaların yanı sıra yerelde de belediyelerin yaptığı yardımların önemine dikkat çeken Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem “Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz. İçişleri Genelgesiyle faaliyetleri geçici olarak durdurulan kahvehane, kıraathane, lokal, restoran, servis ve kantin işletmeleri esnafının bu zor döneminde yanında olan Belediye Başkanlarımızı esnafımız unutmaz. Bu sebeple Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a, Alteylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a esnafımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir İtfaiyesi binlerce Olaya Müdahale ettiÖnceki Haber

Balıkesir İtfaiyesi binlerce Olaya Müdah...

SOSYAL MEDYA REKLAM YASAĞI BAŞLIYORSonraki Haber

SOSYAL MEDYA REKLAM YASAĞI BAŞLIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar