Facebook Reklamı
İnstagram

İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TAMAMLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSMAİL AKÇAY YOL KOŞUSU TAMAMLANDI
Altıeylül Kurtuluş Festivali’nin ilk günü ülkemizin ve Balıkesir’in yaşayan efsanesi Milli Atletimiz İsmail Akçay adına 14’üncüsü düzenlenen İsmail Akçay Yol Koşusuyla tamamlandı.

Altıeylül Kurtuluş Festivali’nin 1’inci günü İsmail Akçay 14’üncü Yol Koşusu ile Altıeylül’e yakışır bir şekilde başladı. Sporcular ile vatandaşların katılımıyla tamamlanan İsmail Akçay 14’üncü Yol Koşusu’nda dereceye giren sporcular ödüllerini devlet erkânının elinden alırken müsabakaya Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı (TAF) Fatih Çintimar,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve atletlerin yakınları da katıldı.

BAŞKAN AVCI “UZUN YILLAR DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda yaşayan efsane İsmail Akçay’ın start verdiği koşuda 80’i kadın olmak üzere toplamda 355 sporcu ter döktü. Yarışı erkeklerde Sezgin Ataç kazanırken, Ömer Amaçtan ikinci ve Fetene Alemu Regasa üçüncü oldu. Kadınlarda ise Özlem Kaya Alıcı birinci, Sümeyye Erol ikinci ve Derya Kunur da üçüncü sırayı aldı. Altıeylül Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 14’üncü İsmail Akçay Yol Koşusu’nda konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Gençlerimize örnek olması açısından İsmail Akçay adına uzun yıllardır devam eden organizasyonumuz, bu sene de kurtuluşun 100. Yılı etkinliklerinin başlangıcında 14’ncüsü olarak gerçekleşiyor. Altıeylül Belediyesi olarak kuruluşumuzun ertesi yılından itibaren; 2015 yılından itibaren bu koşunun içerisinde yer aldık. Düzenleyici olduk ve bugünlere geldik. Federasyonumuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzle birlikte gençlere örnek olan bu yol koşusunun bundan sonra da uzun seneler devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yağcıbedir Uçan Halı Şenliğinin Konser CoşkusuÖnceki Haber

Yağcıbedir Uçan Halı Şenliğinin Konser C...

Dursunbey Kurtuluş Gününde Zara KonseriSonraki Haber

Dursunbey Kurtuluş Gününde Zara Konseri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar