Reklamı Geç
Balıkesir 23 Nisan
Facebook Reklamı
İnstagram

İvrindi'de kaçak defineciler yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İvrindi'de kaçak defineciler yakalandı
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde kaçak kazı yapan defineciler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Balıkesir İvrindi'de kaçak kazı yapan defineciler jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarma  ekipleri kaçak kazı yapan şüphelilerin kaçak kazı malzemeleri ile birlikte 2 adet sikke ele geçirdi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, tarihi eser kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, İvrindi İlçesinde R.A., S.A. ve H.A. isimli şahısların izinsiz kazı yapacakları bilgisinin alınması üzerine kazı yapacakları bölgede yapılan kontrolde şüpheli şahıslar kazı yaparken suçüstü yakaladı. Şüphelilerle birlikte (2) adet sikke, (2) adet detektör, (2) adet kazma ele geçirildi. Jandarma ekipleri ele geçen malzemeye el koyarak, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir polis ekiplerinin il genelinde yaptıkları operasyonlarda 7 ateşli silah ve bunlara ait fişek ele geçirdi.

Balıkesir İl  Emniyet Müdürlüğü ekipleri il ve ilçeler genelinde yapılan çalışmalarda; Balıkesir İl Merkezinde, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve 7 adet 9 mm fişek, 1 adet pompalı tabir edilen tüfek ve 6 fişek ve 1 adet Zoraki marka kurusıkı tabanca, Burhaniye İlçesinde, 1 adet ruhsatsız Cz75 marka ateşli silah ve 15 adet fişek, 1 adet Magnum marka pompalı tüfek ve 10 adet fişek ve 1 adet Aral marka kurusıkı tabanca ve Edremit  İlçesinde, 1 Adet ruhsatsız tek kırma tabir edilen tüfek, olmak üzere toplam, 2 adet Adet Ruhsatsız silah ve 22 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 Adet pompalı tüfek ve 16 fişek ve 1 adet tek kırma tabir edilen tüfek ele geçirdi.

Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bandırma Kom Grup Amirligince kaçakçılığın önlenmesi adına yapılan çalışmalarda 2 şüpheli şahsın iş yerinde, depolarında ve araçlarında yapılan arama sonucunda; 

23 Adet Gümrük kaçağı cep telefonu ekranı, 384 Adet Gümrük kaçağı Cep telefonu parçası, 245 kg kıyılmış tütün, 70 kg sahte bandrollü paketlenmiş tütün, 528 adet tütün poşeti, 1 adet tütün poşetleme makinesi yakalandı şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KARESİ BELEDİYESİ YENİ ARAÇLARINI TANITTIÖnceki Haber

KARESİ BELEDİYESİ YENİ ARAÇLARINI TANITT...

Türk uçaklarından ABD B-52'sine havada destekSonraki Haber

Türk uçaklarından ABD B-52'sine havada d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar