Facebook Reklamı
İnstagram

JANDARMA ARANAN 73 KİŞİYİ YAKALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
JANDARMA ARANAN 73 KİŞİYİ YAKALADI
Balıkesir genelinde bayram yoğunluğu yaşanırken İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün huzur ve güven çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesir genelinde bayram yoğunluğu yaşanırken İl  Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün huzur ve güven çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı turizm bölgelerine düzenlediği "Aranan şahısların yakalanmasına" yönelik önleyici kolluk faaliyetlerinde 56 kişiyi yakalarken, İl Emniyet Müdürlüğü birimleri de çeşitli suçlardan aranan 17 kişiyi ele geçirdi.

Jandarma Komutanlığı aranan 56 kişiyi ele geçirdi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı birimleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik il genelinde önleyici kolluk faaliyetleri icra etti. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birimler yaptıkları çalışmada 15 bin 992 kişinin sorgusunu yaparken çeşitli suçlardan araması bulunan 56 kişiyi yakaladı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Altıeylül' de 1, Ayvalık'ta 23,Bandırma 'da 2, Burhaniye'de 1, Edremit'te 22,Erdek'te 1, Gömeç'te1, Havran'da 2,İvrindi'de 1 ve Karesi'de de 2 olmak üzere toplamda 56 şahsı yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü 17 kişiyi yakaladı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de il genelinde yaptıkları çalışmalar neticesinde il merkezinde 4, Edremit'te 5, Ayvalık'ta 4, Erdek, Burhaniye, Sındırgı, Susurluk ilçelerinde 1'er olmak üzere 17 kişiyi yakaladı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde düzenlediği asayiş uygulamalarında 4 adet ruhsatsız ateşli silah ve 28 adet fişek ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin huzur ve güven ortamını oluşturmak amacıyla düzenlediği çalışmalar devam ediyor. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli birimlerin düzenledikleri asayiş uygulamalarında ruhsatsız silah ve fişek ele geçirildi. İl genelinde yapılan uygulamalarda il merkezinde 2 pompalı tüfek ve 1 adet 9 mm ruhsatsız silah ile bu silahlara ait 22 fişek ele geçirilirken Bigadiç'te de 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 fişek ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalar vatandaşların huzur ve güven ortamlarının sağlanması için operasyonlara devam edilecek.

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Balıkesir'de polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları 5 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirdi, iki şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak yaptıkları 5 ayrı operasyonda 17 kişiyi yakaladı. Operasyonlarda gözaltına alınan 2 kişi daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Eyyam-ı Bahur' sıcakları etkili olacakÖnceki Haber

'Eyyam-ı Bahur' sıcakları etkili olacak

Şahin:''Havalimanı meselesinin takipçisi olacağız''Sonraki Haber

Şahin:''Havalimanı meselesinin takipçisi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar