Facebook Reklamı
İnstagram

Kadir İnanır'dan haber var! Uyandırılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir İnanır'dan haber var! Uyandırılacak
Ünlü sanatçı Kadir İnanır, rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, oyuncunun bu akşam uyandırılacağını açıkladı.

Usta sanatçı Kadir İnanır rahatsızlanmasının ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İnanır’ın, yoğun bakımda tedavisi sürüyor.İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Necdet Sağlam ünlü sanatçının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, oyuncunun bu akşam uyandırılacağını söyledi.İnanır'ın yoğun bakımda olduğunu söyleyen Sağlam, tedavinin devam ettiğini belirterek "Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel bir beslenme var. Radyolojik görüntüyü, klinik de destekliyor. Kollarını, bacaklarını oynatmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Sağlam, İnanır'ın sesli uyarılara da cevap verdiğine, kolunu ve bacağını hareket ettirebildiğine vurgu yaparak bu akşam saatlerinde uyandırılacağını ve makineden ayrılmasını planladıklarını söyledi."Fizik tedavi, rehabilitasyona da başladık." ifadelerini kullanan Sağlam, İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili risklerin devam ettiğini söyleyerek kanama ve tekrar pıhtı atma riski olduğunu söyledi.Oyuncu Jülide Kural de sosyal medyada yaptığı açıklamada, İnanır'ın beden fonksiyonlarında olumlu bir gelişme gösterdiğine işaret ederek, "Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır, Anadolu'nun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi 'Bu topraklarda barışı görmeden' gitmemeye kararlı bir sanatçı. Karadeniz'in fırtınalarıyla mücadeleyi bilen, o toprağın insanı olarak da direnmekten vazgeçmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsmail Ok; CHP'yi DEM Partiye Teslim etmekle SuçladıÖnceki Haber

İsmail Ok; CHP'yi DEM Partiye Teslim etm...

Havuza Düşen Köpeği İtfaiye Eri KurtardıSonraki Haber

Havuza Düşen Köpeği İtfaiye Eri Kurtardı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar