Facebook Reklamı
İnstagram

KÖRFEZDE KORONA ALARMI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÖRFEZDE KORONA ALARMI
Edremit te ikamet eden Küçükkuyu belediye çalışanında koronavirüs belirtilerine rastlandı. Belediye çalışanı virüs’ü katıldığı bir cenazede kaptı. Küçükkuyu belediye başkanı Cengiz Balkan durumu vatandaşlar ile sosyal medyadan paylaştı

Son günlerde Körfez bölgelerinde artan Koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. Akçay, Edremit ve Altınoluktan sonra Burhaniye ve Küçükkuyu da koronavirüse rastlandı.

EDREMİT'TE BİR FIRIN VE BİNA KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Edremit ilçesi İkizçay Mahallesi’nde fırın ve pastanenin yer aldığı 4 katlı 2 blok halindeki apartman koronavirüs nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.Edinilen bilgiye göre, Edremit ilçesinin turistik Altınkum plajlarının bulunduğu İkizçay Mahallesi’nde, içinde işletmelerinde bulunduğu 2 bloktan oluşan 4 katlı apartman, Kovid-19 pozitif vaka yoğunluğu bulunması ve temasın engellenmesi amacıyla Edremit İlçe Hıfzıssıhha Kurulu karar ile karantinaya alındı.
Karantina kararı alınan İlçe Hıfzıssıhha kararında, “İlçemizi tehdit eden Korona virüs salgını nedeniyle bulaş riskini en aza indirmek için pozitif vaka yoğunluğu ve vakaya temaslı yoğunluğu belirlenen İkizçay Mahallesi Atatürk Caddesi A Blok No 43-1 ve İkizçay Mahallesi Atatürk Caddesi B Blok No 43-2 Edremit Balıkesir adreslerinin iç mekan yerleşimleri ile beraber aynı adreste bulunan işletmelerinde 27.06.2020 tarihi itibariyle 14 gün süreyle 10.07.2020 tarihine kadar karantina uygulanmasına karar verildi” denildi.

KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİNDE GÖRÜLDÜ

Küçükkuyu belediye başkanı Cengiz Balkan konuyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı

"Ülkemizi ve dünyamızı son 4 aydır etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı halen yayılmaya devam etmektedir. Ne yazıkki belediyemizin idari kısmında görev yapan ve Edremit'te ikamet eden bir personelimize şehirdışında katılmış olduğu bir cenazede koronavirüs hastalığı bulaştığı tespit edilmiştir. Bu durumu haber alır almaz ilgili sağlık kurumları ile iletişime geçerek gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Alınan tedbirler kapsamında idari bölümde görev yapan bazı çalışanlarımızın karantinaya alındığını sizlerle paylaşmak isterim.Sevgili hemşehrilerim, Küçükkuyu Belediyesi olarak bu zor koşullarda dahi önlemlerimizi alarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu zor günlerde sizlerden sosyal mesafe ve maske kurallarına uymanızı rica ediyor, mesai arkadaşıma ve ailesine acil şifalar diliyorum.Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle...

Cengiz BALKAN
KÜÇÜKKUYU BELEDİYE BAŞKANI


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
MAVİ BAYRAK GÖNDERE ÇEKİLDİÖnceki Haber

MAVİ BAYRAK GÖNDERE ÇEKİLDİ

Vali Hasan ŞILDAK'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri SürüyorSonraki Haber

Vali Hasan ŞILDAK'a Hayırlı Olsun Ziyare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar