Facebook Reklamı
İnstagram

KÜÇÜKSAN’A YAKIŞIR SPOR KOMPLEKSİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÜÇÜKSAN’A YAKIŞIR SPOR KOMPLEKSİ
Mülkiyeti Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan ve Sanayi Sitesi içinde yapımı tamamlanan Spor Kompleksi faaliyete başladı.

Sanayi Sitesi içerisindeki eski futbol sahası olarak bilinen noktada inşaa edilen ve Spor Toto’dan hibe desteği alınarak yapımı tamamlanan Halı Saha’nın açılış maçını geçtiğimiz akşam Küçüksan İşletme Kooperatifi’nin yönetim kurulu ile Yeni Sanayispor Kulübü’nün yönetim kurulu arasında oynandı.Küçüksan Başkanı Ahmet Sakbaş ve Yeni Sanayispor Kulüp Başkanı Ahmet Kuşku’nun takım kaptanlıklarını yaptıkları müsabaka başladığı gibi dostça biterken; 9-9’luk skor izleyenlerin bol gol izlemelerine neden oldu.

Açılış maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Küçüksan İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş, halı sahanın Sanayi Sitesi esnafına sosyal aktive yapmalarına imkan tanıdığı gibi kooperatife de uzun vadeli kalıcı gelir sağlayacak önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Özellikle kompleksin içerisinde bir adet cafeteryanın da olması mesai saatleri içerisinde sanayicilerin dinlenebilecekleri bir alanı da ortaya çıkardığını dile getiren Sakbaş; “Sanayi sitemiz içerisinde kazandığırdığımız bu yatırım sanayimiz esnaflarından olumlu görüşler almamızı sağladı. Bir yandan sanayi sitemiz içerisinde sosyal aktivite alanı kazandığırdığımız gibi, bir yandan da Yeni Sanayispor Kulübümüzün ve hatta bir çok amatör kulübümüzün alt yapılarının antrenman yapabilecekleri alternatif sahalar kazandırmış olduk. Bu yatırımımız uzun vadade kooperatifimize sürekli gelir sağlayacağı gibi diğer yandan sanayi sitesi esnafımızında hem sosyal bir aktivite yapmasına imkan tanıyacak hem de spor yapmalarını sağlayacak. Pandemi süresince resmi bir açılış yapma noktasında ilerleyen günlerde bir karar vereceğiz. Ama halı sahalarımız faaliyetine başlamıştır.” Dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAVRAN'A ANA SINIFI İÇİN PROTOKOL İMZALANDIÖnceki Haber

HAVRAN'A ANA SINIFI İÇİN PROTOKOL İMZALA...

BALIKESİR VALİLİĞİ YENİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİSonraki Haber

BALIKESİR VALİLİĞİ YENİ KORONAVİRÜS TEDB...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar