Facebook Reklamı
İnstagram

KURTDERELİ GÜREŞLERİNE DE KATILAN PEHLİVAN ÖLDÜRÜLDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KURTDERELİ GÜREŞLERİNE DE KATILAN PEHLİVAN ÖLDÜRÜLDÜ
Balıkesir’de düzenlenen bir çok güreşe de katılan Başpehlivanlardan Hakan Aygün Antalya’da öldürüldü. Kurtdereli Mehmet Pehlivan güreşlerinde rakibine yumruk atarak gündem olan Hakkı Aygün pusu kurularak öldürüldü.

Antalya'da yağlı güreş sporcusu başpehlivan Hakkı Aygün (25) sokak ortasında tabancayla öldürüldü. Cinayet zanlısı U.Ç.S. (20), suç aleti tabancayla polise teslim oldu. Aygün, 2 yıl önce de bir barda çıkan tartışma sonrası uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı. Polis, iki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor. Hakkı Aygün'ün silahlı saldırıya uğramadan birkaç saat önce otomobilinde ‘Demedim mi Merdo vururlar seni’ şarkısını dinlediği anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Hakkı Aygün, 24 Mart 2018 tarihinde de Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu'ndaki bir kafenin önünde çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğramış, Aygün ve yanındaki güreşçi arkadaşı yaralanmıştı. Polis, iki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Hakkı Aygün'ün silahlı saldırıya uğramadan birkaç saat önce otomobilinde ‘Demedim mi Merdo vururlar seni’ şarkısını dinlediği anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

"GENÇLERİN BU YAŞTA ÖLMESİ YAZIK"

Cenazeyi alan akrabası Bayram Tıraş, Aygün'ün iki yıl önce meydana gelen kavgada bir kişi tarafından ayağından vurulduğunu belirterek, bununla ilgili şüphelinin bir süre kaldığı cezaevinden geçen yıl tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını söyledi.

Tıraş, Aygün'ü öldüren kişinin önceki saldırıyı gerçekleştiren kişi tarafından azmettirildiğini öne sürerek, şöyle konuştu:
"Bu çocuk, yeğenimizi arayarak 'Seni vuran beni dövdü, karakola gidip şikayetçi olacağım.' demiş. Önce karakola gitmişler şikayetçi olmuş. Sonra otomobilden inerken yeğenim buna yemek yemesi için 100 lira para vermiş. O da araçtan inince dönerek, üç el ateş ediyor. Gençlerin bu yaşta ölmesi, yazık günah."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
EN YAŞLI ABONE FATMA NİNEYLE ZAFER BAYRAMIÖnceki Haber

EN YAŞLI ABONE FATMA NİNEYLE ZAFER BAYRA...

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 81 İLİN TERCİHİ OLDUSonraki Haber

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 81 İLİN TERCİHİ O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar