Facebook Reklamı
İnstagram

Metin Coşkun rahatsızlandı, “Ölüm Tuzağı” tiyatro oyunu ertelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metin Coşkun rahatsızlandı, “Ölüm Tuzağı” tiyatro oyunu ertelendi
Bu akşam gerçekleşmesi planlanan “Ölüm Tuzağı” tiyatro oyunu başrol oyuncusu Metin Coşkun’un geçirdiği rahatsızlık sebebiyle 3 Haziran 2023 tarihine ertelendi. Etkinlik için satılan biletler geçerli olacak.

Bandırma Belediyesi sanat severlere güzel bir haber duyurdu. Dünyada kapalı gişede sahnelenen Ölüm Tuzağı tiyatro oyunu Türkiye uyarlaması Bandırma’ya geliyor. Tiyatro oyunu Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde 24 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da izleyici karşına çıkacak. Oyunun biletleri Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde satılıyor. En uzun süre sahnelenen tiyatro oyunu rekoru ”Deathtrap” Ira Levin imzalı bir metin olan tiyatro oyunu en iyi tiyatro oyunu dalında Edgar Ödülünü aldı.

Broadway’ de en uzun süre sahnelenen gerilim- komedi tiyatro oyunu rekoruna sahip olan tiyatro oyunu “Deathtrap”; Ölüm Tuzağı adıyla Gate Production yapımı olarak sahnelerde yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu Ölüm Tuzağı tiyatro oyununda Ayşe Kökçü, Metin Coşkun, Mine Tüfekçioğlu, Altuğ Görgü, İsmail Dündar gibi tiyatronun usta isimler rol alıyor. Hayatın bir yansıması Oyun izleyiciye ”Tüm dünya bir sahne ve orada tanıştığımız herkesin de bir rolü var ise, tiyatroda böyle bir dünya nasıl temsil edilir? Hayat zaten bir sahneyken o hayat nasıl sahnelenir? İç dünyanıza cesaretle ayna tuttuğunuzda ne görürsünüz?” sorularını soruyor. Ölüm Tuzağı tiyatro oyunu hayatın bir yansımasıdır. Oyunun  içinde sürpriz yumurtadan çıkan başka başka olayların olması izleyiciyi kendine  hayran bırakıyor. Ayrıca oyun akılları zorlayacak bir kurguyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedi ve gerilim türüne ait olan tiyatro oyunu tek perde, 95 dakikadan oluşuyor.

 

Haber Merkezi: Burcu YANIK

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kasapoğlu’ndan depremde görev alan itfaiyeye ziyaretÖnceki Haber

Bakan Kasapoğlu’ndan depremde görev alan...

Gençlik ve Spor Bakanı Bandırma’daSonraki Haber

Gençlik ve Spor Bakanı Bandırma’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar