Reklamı Geç
Balıkesir 23 Nisan
Facebook Reklamı
İnstagram

MİLLETVEKİLİ UYGUR İLÇELERİ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLLETVEKİLİ UYGUR İLÇELERİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde temaslarda bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk durağı Kepsut olan Uygur, öncelikle AK Parti Kepsut İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Bakioğlu, Ayfer Özsoy ve Gonca Erdem ile birlikte teşkilat ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Kepsut Belediye Başkanlığına geçen Milletvekili Uygur burada İsmail Cankul’dan ilçede yürütülen faaliyetler ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Belediye personeli ile selamlaşan Uygur, çalışmalarında başarılar diledi. 

MİLLETVEKİLİ UYGUR, KEPSUT SANAYİ BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kepsut’ta Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Uygur şunları ifade etti; “Teşkilatımızla bir araya gelmek ve ilçemizdeki çalışmaları yakından görmek amacıyla Kepsut’a geldik. Sanayi bölgemizde Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve Kepsut Belediyemizin yapımını üstlendiği asfalt ve parke taşı yol çalışmalarını yerinde gördük. Sanayi esnafımızı tek tek ziyaret ederek selamlaştık, hasbihal ettik. Pandemi ile mücadelede başarılı bir süreç yöneten hükümetimizin ekonomik yatırımları hakkında esnafımızla istişarelerde bulunduk. Devletimiz daima milletimizin yanındadır. İnşallah devlet millet ele ele bu sürecin de üstesinden geleceğiz” dedi. Uygur son olarak Kepsut sokaklarında hemşehrileriyle selamlaştı, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Milletvekili Uygur ilçe ziyaretleri kapsamında ikinci durağı olan Dursunbey ilçesinde, ilk olarak İlçe Başkanlığında teşkilat ile bir araya geldi. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kireç, İl Yönetiminden Koordinatör Hakkı Erdem ve teşkilat ile ilçedeki çalışmaları değerlendirdikleri bir toplantı gerçekleştirdiler. Ardından Dursunbey Belediyesini ziyaret ederek Başkan Ramazan Bahçavan ile ilçedeki çalışmalar ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Organize Sanayi Bölgesinde gelinen son durum hakkında Başkan Bahçavan’dan detaylı bilgi alan Uygur, yeni hizmet binasını da gezerek Belediye personeliyle selamlaştı. Milletvekili Uygur ziyaretiyle ilgili şunları kaydetti: “Teşkilatımız ve Belediyemiz burada hemşehrilerimize hizmet için ilçemizde son derece önemli ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Biz uyum içinde, birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek için gece gündüz gayret ediyoruz. Her şey Balıkesir için, her şey memleketimiz için. Bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyorum. Bugün partimize emek vermiş iki abimizin işyerlerini ziyaretimizde gördüm ki; bu kutlu dava 19. yılına bu birlik ve beraberlik ruhuyla ulaştı. İlçe ziyaretlerimiz esnasında sokak sokak gezerek, esnafımızla, hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün de güzel ilçelerimizde bizleri daima samimiyetle, güleryüzle karşılayan kıymetli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Son olarak MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Erdem Özer’in fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Uygur, fabrikanın ilçenin istihdamına ve gelişmesine büyük katkısı olduğunu ifade ederek, çalışmaları izledi ve işçilerle selamlaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağdıçlar Anı Evi Edremit’in tarihine ışık tutacakÖnceki Haber

Sağdıçlar Anı Evi Edremit’in tarihine ış...

Balıkesir Kuzusu YaygınlaşacakSonraki Haber

Balıkesir Kuzusu Yaygınlaşacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar