Facebook Reklamı
İnstagram

Motorculardan Köy okullarına Top Yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motorculardan Köy okullarına Top Yardımı
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü üyeleri Balıkesir'de ihtiyacı olan köy okullarına basketbol, futbol ve voleybol topu yardımı yaptı.

Balıkesir'de anlamlı bir projeye daha imza attılar. Geçtiğimiz günlerde de köy okullarına kitap bağışı yapan motosiklet kulübü üyeleri, top ihtiyacı olan okulları tespit etti.Öğrencilerin sportif faaliyetlerine katkı sağlamak amacı ile Quick Sigorta'nın da desteğini alarak, okullara voleybol, basketbol ve futbol topu yardımı yaptılar. Motosikletlerine yükledikleri topları Balıkesir'in Çandır, Hotaşlar ve Keçidere köy okullarını ziyaret ederek bizzat götüren 10Riders üyelerini, minik öğrenciler de büyük bir sevinçle karşıladı. Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte top oynayan 10Riders üyeleri, miniklerin motosiklet ile tanışmasını da sağladı.

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü başkanı Özgür CANDAR "5 yılı aşkın süredir devam ettirdiğimiz "Sadece Sürmüyoruz" sosyal projelerimiz kapsamında, geçtiğimiz günlerde köy okullarına kitap bağışı yapmıştık. Bu kampanya da okullardaki öğretmenlerimiz ile sohbet esnasında, öğrencilerimizin top eksiğinin olduğunu öğrenmiştik. Üyelerimiz ile fikir alışverişi sonrası, konuyu motosiklet camiasının her zaman yanında olmaya çalışan Quick Sigorta yöneticilerine açtık. Sağolsunlar büyük bir özveri gösterdiler ve bize yardımcı oldular. Biz de eksikleriniz bildiğimiz Çandır, Hotaşlar ve Keçidere köy okullarımızı yine motosikletlerimiz ile ziyaret ederek futbol, basketbol ve voleybol toplarını teslim ettik. Derdimiz öğrencilerimizin sportif faaliyetlerine, sosyalleşmelerine belki de ileride iyi bir sporcu olmalarına katkı sağlamak.Biliyoruz ki, akademik başarını tek başına yeterli değil. Topları teslim ederken, öğrencilerin sevinci görmek bize yetti de arttı. Bu projemizde bize büyük katkı veren, eğitim gönüllüsü Quick Sigorta ailesine çok teşekkür ederiz. Bir kez daha yanımızda olduklarını hissettik" dedi.      
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AYVALIKTA ERKEN ZEYTİN HASADIÖnceki Haber

AYVALIKTA ERKEN ZEYTİN HASADI

Karesi'de Temizlik Hizmetinin Kalitesi ArtacakSonraki Haber

Karesi'de Temizlik Hizmetinin Kalitesi A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar