Facebook Reklamı
İnstagram

Müzisyen Yücel Arzen konseri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müzisyen Yücel Arzen konseri
Altıeylül Belediyesinin, 3. Kitap Fuarı’nda Hasan Can Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan Müzisyen Yücel Arzen ve Orkestrası konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen konserde dinleyiciler Yücel Arzen’in bestelediği eserler ile unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

Müzisyen ve aynı zamanda AK Parti Milletvekili Yücel Arzen, birbirinden güzel eserlerini müzikseverlerin beğenesine sunduğu konser büyük bir beğeni ve ilgiyle izlendi. Necip Fazıl Kısakürek’in eserleri ‘Surda Bir Gedik Açtık’, ‘Hey Gidi Küheylân’, ‘Sakarya’ ve diğer çalışmaları İki Alyans, Yarim Yarim, Dilim Varmıyor, Ağlama Kalbim, Türkiye Yüzyılı ve beğenilen parçalarını sevenleri ile buluşturdu. Yaklaşık iki saat süren konsere Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Alteylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Yücel Arzen, Hasan Can Kültür Merkezi’ni dolduran sevenleriyle “Türkiye Yüzyılı” şarkısını hep bir ağızdan söyledi. Yaklaşık 3 ay önce Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, bizleri Altıeylül’e davet etti.Fakat öğle bir şey oldu ki 29 Mayıs İstanbul’un fethi aynı zamanda Türkiye Yüzyılının başlangıcı oldu” diye konuştu.

Programın sonunda Altıeylül Belediye Başkanı Avcı Yücel Arzen’e hediye taktim etti. Başkan Avcı, “Müthiş bir gece 29 Mayıs İstanbul’un Fethi 570.yılı inşallah Mevla’m Anadolu bu topraklarda Türk milletinin hep hüküm sürmesini nasip etsin. Ben hep söylüyorum. Anadolu’nun tapusunu biz İstanbul’un fethiyle imzaladık. Eğer İstanbul’u fethetmeseydik Anadolu topraklarında biz Türkleri barındırmazlardı. Peygamberimizin övgüye Mazhar olan bir milletin ferdi olmaktan gurur duyduğumuz bir milletin zaferinin 570. Yıl dönümünü kutlarken yeniden ayağa kalkan yeni yüzyılın Türkiye yüzyılına mühür vuracağız” dedi.

Haber Merkezi: Nehir MEMİŞ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönen’de Geleneksel Yağlı GüreşÖnceki Haber

Gönen’de Geleneksel Yağlı Güreş

Balıkesir Aktüel Videolu Gündem HaberleriSonraki Haber

Balıkesir Aktüel Videolu Gündem Haberler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar