Facebook Reklamı
İnstagram

SAĞLIKLI NESİL, SAĞLIKLI GELECEK ÖDÜLLERİ VERİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAĞLIKLI NESİL, SAĞLIKLI GELECEK ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu tarafından takdim edildi.

“Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde bu yıl 10’uncusu düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu tarafından takdim edildi.” 

Çocuklarda ve gençlerde sanat aracılığıyla bağımlılığa karşı farkındalık oluşturmayı ve bağımlılıkla ilgili eserlerle yetişkinlere de mesaj vermeyi hedefleyen yarışmanın Bağımlılık konulu eserlerin yarıştığı ilk turunda birinci olan öğrenciler 500 TL para ödülü ve plaket ile ödüllendirilirken birinciliği elde eden eserler ülke genelinde gerçekleştirilecek olan yarışmanın ikinci turunda Balıkesir’i temsil etmeye hak kazandı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız ödül törenindeki konuşmasında; “İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak birçok yarışmanın ödül törenine ev sahipliği yaptık. Ama hiçbirisi bugünkü kadar anlamlı değildi.Duyarlılığınız ve yarışmaya katılımlarınız için hem İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz hem de Yeşilay Cemiyeti adına sizlere teşekkür ediyorum.

Bizim, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi yetiştirmekten daha önemli bir konumuz, gündemimiz yok. Her nefes alışverişimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle okul öncesinden başlayarak üniversiteye kadar gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumanın gayreti içerisindeyiz.

Sizlerin de bu şuurla yetişmiş olması bizler için çok büyük bir mutluluk. Katılımlarınız için tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu törende gerçekleştirdiği konuşmasında; “Siz değerli öğrencilerimize ve kıymetli idarecilerimize bu iş birliği için çok teşekkür ediyorum. Hassasiyetiniz nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum. Geleceğimizin çok sağlam temellerde olduğunu gördük. Öğrencilerimiz güzel eserler, güzel resimlerle ufkumuzu farklı bir şekilde genişlettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, farklı yarışmalarda tekrar görüşmeyi diliyorum. Bu eserlerin arasından bir tane de Türkiye birincisi çıkmasını arzu ediyorum. Sizlere iyi çalışmalar, iyi dersler ve sağlıklı günler diliyorum.” dedi.   

21 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde “Görsel Eserler” kategorisinde birinci olan;  Zeynep Duru Akarsu, Dilan, Çetinalp Çekiç ile “Edebi Eserler” kategorisinde birinci olan; İnci Şen, Yağmur) ve Gamze Aktaş’a ödüllerini İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şube Başkanı Dr. Ömür Akyıldız Eroğlu takdim etti.

Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi KurulduÖnceki Haber

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi K...

SINDIRGI TERMAL TURİZMİ CANLANDISonraki Haber

SINDIRGI TERMAL TURİZMİ CANLANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar