Facebook Reklamı
İnstagram

Sındırgı'ya 19 Mayıs Hediyesi Yüzme Havuzu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sındırgı'ya 19 Mayıs Hediyesi Yüzme Havuzu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Yapılacak İlk Termal Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yer Teslimi Yapıldı.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gençlere yönelik yatırımlar artarak devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı SPOR TOTO ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi, Atatürk Stadyumu UEFA standardında suni çim yapılmasının yanında Termal Yüzme Havuzu için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Balıkesir ziyaretleri kapsamında Sındırgı ilçesini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’ da termal yüzme havuzu ihalesinin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağı müjdesini de vermişti.

Bakan ziyaretinin hemen ardından yüklenici firma proje çalışmalarını tamamlayarak Sındırgı Belediyesine yer teslimi için başvuruda bulundu. Sındırgı Belediyesi ve yüklenici firma arasında gerçekleşen yer teslim töreni yüzme havuzunun inşa edileceği arazide yapıldı. Gençlik Merkezi, Stadyum, Teniz Kortu ve Yüzme Havuzunun tamamlanması ile birlikte bölge tam bir spor kompleksi halini alacak.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak sporla iç içe, vatanına milletine saygılı bireyler olarak yetişmesi adına bu tür projelerin önemli olduğunu belirten ve her fırsatta gençlerle bir araya gelen Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “Yarı olimpik yüzme havuzun Müteahhit firmaya yer teslimini gerçekleştirdik.Yüzme havuzumuz ilçe merkezinde bir ilk olacağı gibi Gençlik spor Bakanlığı uhdesinde yapılacak ilk termal yüzme havuzu olma özelliği taşıyor.
İhaleyi alıp çalışmalara başlayan yüklenici firma sahibi Cem Dereli’ ye ve çalışan personeline kolaylıklar diliyorum. Havuzun 19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramında hazır olma sözünü aldık. İnşallah gençlerimizin bayramında en güzel hediyeyi termal havuzumuz ile vereceğiz. Daha öncesinde aynı bölgede bulunan Atatürk Stadyumunda tribünleri kapadık, koltuklandırdık, sahayı da UEFA standardında suni çim sahaya çeviriyoruz. 15 güne kadar bitmesi planlanıyor. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Gençlik Merkezimizi kazandırdık, iki yıldır gençlerimizin hizmetinde. Bu bölgeyi tam bir spor kompleksi haline getiriyoruz. Bunun yanında çok yakında da Geleneksel Spor Dalları Merkezimiz için de çalışmalarımız başlayacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu’na gençlerimiz ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ERGİN:"BU ALANI RANTÇILARA BIRAKMAYIZ"Önceki Haber

BAŞKAN ERGİN:"BU ALANI RANTÇILARA BIRAKM...

İNSAN BAZEN ÖZÜNE DÖNEBİLMELİSonraki Haber

İNSAN BAZEN ÖZÜNE DÖNEBİLMELİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar