Facebook Reklamı
İnstagram

TOGG isteyenlere Faizsiz Kredi fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOGG isteyenlere Faizsiz Kredi fırsatı
Otomobil almak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat doğdu. TOGG almak isteyenlere faizsiz kredi verilecek.

Togg almak isteyenlere T10X siparişleri için alım kolaylığı sağlayacak finansman avantajları verilmeye başladı. Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 350 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği hazırlandı.

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, T10X siparişleri için farklı finansman avantajları için düğmeye bastı. Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 350 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade ödeme fırsatı verildi.

Bu kampanyayı tercih edenler aylık 29.167 TL ile araçlarına kavuşacak. Bu kampanyanın yanı sıra T10X V2 uzun menzilde 12 ay vadeli %0.37 faizli aylık 34.384 TL geri ödemeli 400 bin TL veya 575.000 TL krediye %1.99 faiz ve aylık 32 bin 459 TL ödeme ile 24 ay vadeli seçenekleri de alıcılar için hazırlandı.

T10X V1’DE CİHAZ BEDELİNİN YÜZDE 50’SİNE KREDİ VERİLECEK

T10X’in V1 uzun menzil ve V1 standart menzil için de farklı finansman bulunuyor. Bu cihazların bedelinin %50’sine kadar kredi ve 36 ay vade imkanı verilecek. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım’ın Togg için özel olarak uyguladığı avantajlı kredi faiz oranı yüzde 2,99 olacak. Ayrıca Togg, Mart'ta T10X sipariş eden kullanıcılar için Nisan ayı sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi de veriyor.

SİPARİŞLER TRUMORE UYGULAMASI ÜZERİNDEN ALINACAK

Teknoloj & Konfor paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle satışa sunulan T10X V1 standart menzil seçeneği 1 milyon 477 bin 600 liraya uzun menzil seçeneği ise 1 milyon 718 bin liraya sipariş edilebiliyor. En donanımlı T10X V2 uzun menzilin fiyatıysa Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesiyle birlikte 1 milyon 863 bin lira olacak.

T10X sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlar Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek. Sipariş vermek vatandaşların App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirmeleri ve bir kullanıcı hesabı açmaları gerekiyor. T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak. Teslimatlar teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre yapılacak.  GündemHaber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir Çınarlıdere Mezarlığı YenileniyorÖnceki Haber

Balıkesir Çınarlıdere Mezarlığı Yenileni...

Yücel Yılmaz "Zafere Bigadiç ile Birlikte Yürüryoruz"Sonraki Haber

Yücel Yılmaz "Zafere Bigadiç ile Birlikt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar