Facebook Reklamı
İnstagram

Turhan Çömez'e Gönen'de Sevgi Seli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turhan Çömez'e Gönen'de Sevgi Seli
Balıkesir’in Gönen İlçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aday tanıtım toplantısında ve vatandaş buluşmasında projelerini tanıtan Çömez, “Gönen kötü yönetiliyor. Balıkesir kötü yönetiliyor. Türkiye kötü yönetiliyor. Biz bu kötü yönetime ‘dur’ demek için yola çıktık.” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çömez, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Balıkesir’in Gönen İlçesindeydi.Çömez, güne İYİ Parti Gönen İlçe teşkilatının kahvaltı organizasyonuyla başladı. Aday ve meclis üyesi tanıtımının yapıldığı organizasyona İYİ Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Fedai Coşkun, İYİ Parti Gönen Meclis Üyesi adayları, İYİ Parti İlçe Başkanı Günay Türküsev ve İYİ Parti Gönen İlçe Teşkilatı katıldı.Kahvaltı organizasyonuna katılan Çömez ile bir partili arasında geçen diyalog ise dikkat çekti. Çömez’e sarılan genç kadın, “Siz milletvekiliyken abime yardım etmiştiniz. Kanserdi abim.” dedi.

‘GÖNEN KÖTÜ YÖNETİLİYOR’

Bu diyalog sonrası partililerle tek tek selamlaşan Çömez, aday tanıtım toplantısında bir konuşma da gerçekleştirdi. Çömez, “Samimiyetimle inanıyorum, Gönen’i en iyi siz yönetirsiniz. Gönen’in makus talihini siz yenersiniz. Dünyada gitmediğim yer kalmadı. Bu kadar güzel, bu kadar bereketli ve zengin bir coğrafya yok. Bu kadar çalışkan ve vefakar insanların olduğu bir toplum yok. Tek sıkıntımız var bu topraklar kötü yönetiliyor. Gönen kötü yönetiliyor. Balıkesir kötü yönetiliyor. Türkiye kötü yönetiliyor. Biz bu kötü yönetime ‘dur’ demek için yola çıktık. Allah’ın izniyle görüyorum ki Gönen kararını vermiş. Kardeşim Fedai Coşkun’u belediye başkanı yapacak. Bu kardeşlerimi de belediye yönetimine taşıyacak. Bizim yönettiğimiz Gönen’de yolsuzluk olmayacak. Ahlaksızlık olmayacak. Hukuksuzluk olmayacak. Adam kayırmacılık olmayacak. Kim işini iyi yapıyor ve işinin ehliyse onlar vazifeye gelecek.” dedi.

“GÖNEN’E İNGİLTERE’DEN YATIRIMCI SÖZÜ”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, konuşması sırasında Gönen’e yatırım sözü de verdi. “Sizlere, Gönen’e ilan ediyorum. Gönen’e İngiltere’den çok iyi yatırımlar getireceğiz ve Gönen’in sağlık ve kaplıca turizm merkezi olması için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“GÖNEN ÇAYI PIRIL PIRIL AKACAK”

Çömez Gönen’e dair projelerini şu sözlerle açıkladı, “Gönen’in o pırıl pırıl dereleri, akarsuları, o Kaz Dağları’ndan süzülüp gelen Gönen Çayı, aklında paradan başka bir şey olmayan, gözü dönmüşler ve bu toprakların düşmanları tarafından kirletiliyor. Daha önce uyardık, soru önergesi verdik ama düzelmedi. Seçildiğimiz zaman o Gönen Çayı pırıl pırıl akacak. Çocuklarımızı Gönen Çayı etrafında koşarak cıvıl cıvıl oynayacak. Ayrıca Gönen’e düzenli otobüs seferleri, düzenli ulaşım sağlanacak. Şehrin modern bir kent olabilmesi için eksik yollarımız var. Yeşil alan ve çocuk alanları eksikliğimiz var. En önemlisi Gönen’in büyüme potansiyelinin karşılanması gerek. Malum zevatın imar denildiğinde akla gelen tek şey rant. Baktıkları yerlerde devasa beton yığınları ve para destesi gören bir anlayış var. Biz bunu reddediyoruz. Gönen’in 5 yıllık, 10 yıllık, 20 yıllık ve 50 yıllık planlarını yapacağız. Gönen’i Allah’ın izniyle modern bir kent yapacağız. Gönen kaplıca kenti olacak. Gelen parasını bırakacak.”

SEÇİM KONVOYUNA YOĞUN İLGİ

Aday tanıtımının yapıldığı kahvaltı organizasyonu sonrası Turhan Çömez ve beraberindeki partililer, onlarca araçlık konvoyla Gönen’de seçim turu düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çömez, seçim otobüsünden sık sık indi. Kaldırım çalışması yapan işçilerle ve kendisine sevgi gösterisinde bulunan Gönenliler ile sohbet eden Çömez, vatandaşların ve esnafın sorun ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezar ücretlerine zam geldi, İnsan ölmeye korkarÖnceki Haber

Mezar ücretlerine zam geldi, İnsan ölmey...

Ekrem Yavaş Seçim Çalışmalarına BaşladıSonraki Haber

Ekrem Yavaş Seçim Çalışmalarına Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar