Facebook Reklamı
İnstagram

Turizmci Ahmet Çelik aday olmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turizmci Ahmet Çelik aday olmayacak
Ahmet Çelik aday olmayacağını açıkladı! Turizmci Ahmet Çelik, koltukların hiç kimseye kalmayacağı anlayışı ve yeni gelenlere fırsat verme düşüncesiyle TÜRSAB Balıkesir-Çanakkale Bölge Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı.

Balıkesir ve Çanakkale bölge başkanlığından uzun süre başarılı bir görev yürüten Turizmci Ahmet Çelik, kendi aldığı karar ile yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı. Yeni görev yapmak isteyenlerin önünü açmak ve koltukların hiç kimseye kalmayacağı düşüncesiyle TÜRSAB Balıkesir-Çanakkale Bölge Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı. Başarılı turizmci Ahmet Çelik sosyal medya hesaplarından üyelere ve meslektaşlarına seslenerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere kullandı; “Bilindiği üzere, 2016 yılında, çok değerli takdirleriniz ve kıymetli katkılarınızla meslek yaşamımın onur verici ve unutamayacağım sorumluluğu olan TÜRSAB Balıkesir-Çanakkale Bölge Başkanlığı görevine başladım. Bu süreçte sizden aldığım kayda değer destek ve yardım nedeniyle içten teşekkür ederim. Mesleğimizin gelişimi adına yürüttüğümüz çabada gösterilen nazik teveccüh, vizyonumuzun gelişmesi ve motivasyonumuzun pekişmesinde bize hep yol gösterici oldu. Hakkınızın bizlerde daima saklı ve çok kıymetli olduğunu altını çizerek belirtmek isterim. Kıymetli üyemiz; geçen zamanda, seyahat acenteciliği faaliyet ve kimliğini hep en üst seviyede temsil etmeye, tanıtmaya ve önem verdirmeye çabaladık. Bir dönem Bölge Başkanlığı Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği ve iki dönem bölge başkanlığı olmak üzere 7 yıla yakın süre boyunca bu gayretin içinde olduk.” Diye konuştu.

BALIKESİR VE ÇANAKKALE’DE ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK

Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde birçok başarılı turizm girişimine ön ayak olduklarını ve başarılı işler çıkardıklarının altını çizen Ahmet Çelik sözlerine şöyle devam etti. Çelik “ Çanakkale ve Balıkesir Bölgemize, siz değerli meslektaşlarıma, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım ve TÜRSAB Bölge ofis çalışanlarımızla içtenlikle, samimiyetle, iyi niyetle, birliktelikle hizmet etmeye çalıştık. Hem Çanakkale hem Balıkesir şehirlerimiz için 2018 Troya Yılı, Balıkesir Kahvaltı Festivali gibi burada yazamayacağım sayıda bir çok etkinlik ve tanıtımlara imza attık.Eksiğimiz, hatamız, yanlışımız olduysa veya bilmeden kırdığımız meslektaşımız, arkadaşımız  varsa affını dilerim. Samimi çabamızın takdirlerini sizlere sunarım. Saygıdeğer Meslektaşım, Bu vesileyle 25. dönem TÜRSAB Çanakkale-Balıkesir Bölge Başkanlığı’na aday olmayacağımı buradan sizlere duyurmak isterim. Koltukların hiç kimseye kalmayacağı anlayışı ve yeni gelen arkadaşlarımıza fırsat verme düşüncesindeyim. Bölge Başkanlığı’na aday olacak meslektaşlarıma ise şimdiden içten başarılar diliyorum. Allah gönüllerine göre versin. Bu vesileyle; bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan, fikirlerimize, düşüncelerimize daima önem veren, Sayın Valililerimize, kıymetli Milletvekillerimize, değerli Belediye Başkanlarımıza, Tarihi Alan Başkanımıza, Ticaret Odası Başkanlarımıza ve her iki ilin tüm kamu kurum ve kuruluşlarının çok kıymetli yöneticilerine, STK Başkanlarımıza, önceki dönem Bölge Başkanımız Turgay Kılıç’a ve son olarak kıymetli genel Başkanımız Sn. Firuz Bağlıkaya’ya teşekkürü bir vefa borcu bilirim. Şükranların en büyüğünü sizlere sunmaktan onur duyarım. En kalbi sevgi ve saygılarımla”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birbirinden Güzel Her Mevsim Karesi FotoğraflarıÖnceki Haber

Birbirinden Güzel Her Mevsim Karesi Foto...

Balıkesir Kyk-Kampüs Hattına yeni Abonman tarifesiSonraki Haber

Balıkesir Kyk-Kampüs Hattına yeni Abonma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar