Facebook Reklamı
İnstagram

Vali Şıldak Marmara'da İncelemelerde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Marmara'da İncelemelerde Bulundu
Balıkesir’in kuzeydeki incisi Marmara İlçesinde gün boyu süren bir program gerçekleştirmek üzere adaya giden Vali Şıldak programı kapsamında, restorasyonunda Balıkesir Valiliği'nin katkı sağladığı tarihi binada hizmet veren İlçe Halk Kütüphanesinde incelemede bulundu.

Daha sonra merhum hayırsever iş insanı Süleyman İlik tarafından yaptırılan ve yakın zaman sonra hizmet vermeye başlayacak Devlet Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şıldak, hastanenin şimdiden İlçeye hayırlı olmasını diledi.Vali Şıldak, Marmara İlçesindeki kapsamlı programına Saraylar Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaretle devam etti. Öncülüğünde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin çalışmalarını yakından takip eden Şıldak, sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretinde bütün okullarda istekli çalışma, yüksek enerji ve başarma azmi dolu eğitim ortamları oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Vali Şıldak, BİGEP Projesinin yol haritasıyla Balıkesir'in bir eğitim şehrine dönüştüğünü ifade etti. Vali Şıldak öğrencilere, denizi aşarak Marmara İlçesine ulaşan BİGEP'in oluşturduğu enerjiye düzenli ve sistemli bir çalışmayla eşlik etmeleri tavsiyesinde bulunduİlçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Vali Şıldak, vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyen Şıldak Marmara'nın güler yüzlü insanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Şıldak Saraylar Mahallesinde

İlçedeki programına Saraylar Mahallesinde devam eden Vali Şıldak, eşsiz manzaralı Saraylar Sahil Bandı’nda, Marmara Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak İskele Bekleme Salonu ve Kütüphane olarak kullanılacak olan binada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve yapımına başlanan Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemede bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Şıldak, turizm cenneti olmaya aday İlçenin gerçekleştirilen yatırımlarla her alanda kazandığı canlılığın hissedildiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir Çarşı trafiğinde geçici düzenlemeÖnceki Haber

Balıkesir Çarşı trafiğinde geçici düzenl...

Ayvalık Mezeleri İzmir Travel Türkey’deSonraki Haber

Ayvalık Mezeleri İzmir Travel Türkey’de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar