Facebook Reklamı
İnstagram

Ölümlü Motosiklet kazasının faili ihbarcı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölümlü Motosiklet kazasının faili ihbarcı çıktı
Denizli-Çivril kara yolunda meydana gelen ölümlü motosiklet kazasını başkası yapmış gibi ihbar eden ve ambulansın gelmesini bekleyen sürücünün aynı zamanda olayın faili olduğu ortaya çıktı.

Yoldaki fren izlerinden başka bir aracın daha kazaya karışmış olabileceği ihtimali üzerine yapılan detaylı araştırmalar sonrası itirafta bulunan sürücü Durmuş Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Çivril-Denizli kara yolu Denizler kavşağında dün (20 Mayıs) sabah saatlerinde, 16 ALV 502 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Aslan Becit, Baklan Denizli kavşağında kaza yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Becit’in hayatını kaybettiğini belirledi.Kaza bölgesinde inceleme yapan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, motosikletteki hasar ve yoldaki fren izlerinden başka bir aracın daha kazaya karışmış olabileceği ihtimali üzerinde durarak araştırmalarını derinleştirdi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yeri yakınlarında bulunan kameralardan kaza öncesi bölgeye giden tüm araçları tek tek inceledi. Dikkat çeken araçlardan biri, ihbarda bulunan sürücünün kullandığı tanker oldu.Kamera incelemeleri tamamlandıktan sonra, ekipler ihbarcı Durmuş Y. ile tekrar görüştü ve araç üzerinde yaptıkları incelemede kazayı ihbar edip ambulans çağıran şahsın aynı zamanda olay şüphelisi olduğunu tespit etti.Durmuş Y., kendisiyle yapılan görüşmede ve araç üzerinde yapılan incelemede delillere ulaşılması üzerine, motosiklet sürücüsüyle birlikte kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti. Durmuş Y., kaza sonrasında araçtan inerek ambulans çağırdığını, motosiklet sürücüsünün yanında bir süre beklediğini, ambulans geldikten sonra ise olay yerinin kalabalıklaşması nedeniyle korkup kaçtığını söyledi.JASAT dedektifleri tarafından kısa sürede aydınlatılan faili meçhul ölümlü trafik kazasının şüphelisi Durmuş Y., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Durmuş Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Aslan Becit’in cenazesi, öğle namazını müteakip Ankara’da toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayvalık'ta Teferic Şenlikleri kutlandıÖnceki Haber

Ayvalık'ta Teferic Şenlikleri kutlandı

Fener Alayı’nda caddeler kırmızı beyaza büründüSonraki Haber

Fener Alayı’nda caddeler kırmızı beyaza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar