Facebook Reklamı
İnstagram

Edremit’te Şok Asayiş ve Trafik Denetimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremit’te Şok Asayiş ve Trafik Denetimi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde İlçe Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik olarak ilçe genelinde Şok Asayiş ve Trafik Denetimi yapıldı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğünce, milli güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik olarak ilçe genelinde, 23 ekip, 4 tim çevik kuvvet, 77 çarşı ve mahalle bekçisi olmak üzere toplam 181 personelin katılımıyla, suç işlenme potansiyeli yüksek olan mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde asayiş, trafiğin yoğun olduğu farklı hareket noktalarında Şok Asayiş ve Trafik denetimi yapıldı.

Denetimler sonucunda; 683 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalandı. 2 şahıstan toplam 3 gram esrar ve 7 adet Galara sentetik hap ele geçirilerek, şahıslar hakkında TCK 191'den adli işlem yapılıldı.

3 şahıstan toplamda 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 17 adet fişek ele geçirilerek, şahıslar hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten adli işlem yapıldı. 

1 şahıstan 1 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 30 adet kartuş ele geçirilerek, gerekli idari işleme başlandı.

23 umuma açık istirahat ve eğlence yeri denetlenirken, 1 işletmeye kapalı alanda sigara içmekten, 1 işletmeye de ruhsatlı olmadığı halde canlı müzik yayını yapmaktan idari işlem yapıldı. 75 araç kontrol edilirken, 10 araca toplam 134 bin 205 TL tutarında idari para cezası kesildi. 5 araç trafikten men edildi.

Haber: Şefiye Yıldırım

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’de Balıkesir için Adaylık GündemiÖnceki Haber

CHP’de Balıkesir için Adaylık Gündemi

Burhaniye’de Tarihi Camiye Hayırsever DesteğiSonraki Haber

Burhaniye’de Tarihi Camiye Hayırsever De...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar